Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Budu nový impulz, věří Rada

V poslední době spolu mluvili několikrát, ale ani nový trenér české fotbalové reprezentace Petr Rada (49) netušil, že jeho předchůdce Karel Brückner od nové sezony povede rakouský tým. Z kolegy se rázem stal konkurent. "Je vidět, že Rakušané mají dobrý přehled. Stáli o trenéra, který je posune o něco výš,“ říká Rada.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vašek

28. 7. 2008 8:37
Vystudoval alespoň FTVS???

Stalo se módou pověřovat reprezentací bývalé hráče. Většinou nevzdělané. Jen ale ti, co mají kliku a k dispozici mimořádné sportovní hvězdy, mají úspěch. Ono se to kaučuje, když vám klub nakoupí to nejlepší, co existuje. Brüknerovy úspěchy byly podobného rázu. O žádného trenérského génia se nejedná. Sešla se mu parta hráčů, kteří si stejně na hřišti i mimo něj dělala co chtěla. Kvalifikovaný odborník by dlouhodobě pracoval na postupné výchově i obměně hráčského kádru. To se ale nedělo. Podobné to bylo u hokeje. Hvězdy z NHL uměly hrát i bez trenéra. Základem úspěchu je bez diskuse vzdělání. A to dlouhodobě u našich trenérů postrádám.

0 0
možnosti

taky fanda

27. 7. 2008 15:04
stejné v celém státě

Lokaj nemůže nic změnit.

0 0
možnosti

hugo

27. 7. 2008 13:19
rado ty a impuls

rado i ty pujdes i tim vllasatym imbou ke dnu .Po prvním přátelaku doma budou všichni prasopsy vypískani.

0 0
možnosti

Daniela

27. 7. 2008 10:06
1!

Teď nevím, jestli má trenér v popisu práce studium videozáznamů zápasů soupeřů, případně jestli něco z toho ordinuje hráčům.

0 0
možnosti