Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

23. minuta
důležité
Nebezpečně pálil Arkipans, Vokoun na místě, následně ale fauloval Polák Karsumse a jdeme do tří. Dvojnásobná přesilovka může trvat až 93 vteřin.
23. minuta

Fleischmann bránil před brankou Michálka, odtáhl při potyčce Sotniekse z parťáka a je po přesilovce. Tu nyní bude hrát soupeře.

  • Za tento zákrok šel Fleischmann (zcela vpravo) ven.

    Za tento zákrok šel Fleischmann (zcela vpravo) ven. / Autor: Reuters

22. minuta
Česko
Krásná kombinace "kladenské" letky Jágr-Plekanec-Kaberle, Židlický a jediného nekladeňáka Eliáše skončila slabou střelou Jágra, poté opět nebezpečně pálil Blaťák.
21. minuta
důležité
Židlického hůl rostřelil Ankipans a přesilovku budeme hrát pro změnu my.
21. minuta
Druhá třetina právě začala, Lotyši dohrávají přesilovku. Jágr je al na ledě.
První třetinu Češi ovládli a zaslouženě vyhráli 2:0, jinak ale příliš krásy nenabídla. Zápasu chybí tempo i podpora fanoušků. Lotyši vstoupili do utkání jako na porážku. Poměr střel: 16:4. Za patnáct minut se budu těšit na další pokračování.
20. minuta
Oslabeni hrajeme skvěle, závěr třetiny jsme dohráli v útočném pásmu. Po konci třetiny se ještě strhla mírná mela.
19. minuta
Jágr zahákoval jednoho z lotyšských obránců, a jde ven. Zbytek první třetiny odehrajeme (doufejme) ve čtyřech.
19. minuta
Česko
Tato přesilovka nakonec brankou neskončila, těsně po jejím konci nebezpečně pálil Krejčí, těsně ale minul Masalskisovu branku.
17. minuta
Česko
První minuta přesilovka Jágrovi a spol. opět příliš nevyšla, na ledě je druhá speciální formace a té se již daří lépe, dvakrát nebezpečně pálil Blaťák.
15. minuta
Havlát byl faulován, budeme mít další přesilovku.
14. minuta
Nejprve pálil zpoza kruhů Sprukts, na druhé straně stejnou mincí oplatil Červenka. Ten zahrozil také následně po buly, když se natlačil před Masalskise, ten ale puk zalehnul.
13. minuta
Česko
Čajánek dvakrát zahrozil před lotyšskou brankou, jeho dorážka orazítkovala levou tyč.
12. minuta
gól
Z ničeho nic góóóóóĺ! Za brankou vybojoval puk Červenka, předal Krejčímu, který okamžitě našel před brankou Fleischmanna a ten trefil přesně mezi tyč a Masalskisovu vyrážečku. Útok mladíků udeřil v pravý čas.
11. minuta
Lotyšsko
V situaci dva na jednoho neuspěl Daugavinš, Vokoun byl opět bezchybný. Opět jakoby český tým hrál naplno proti Lotyšům jen v úvodních šesti minutách.
04:19
Utkání ovšem kromě tempa postrádá také fanoušky. Na oficiálních stránkách Her si můžete vstupenku na duel zakoupit ještě nyní.
9. minuta
Lotyšsko
Po buly po pravé ruce Vokouna se dostal k nebezpečné střele Rekis, tu ale naštěstí srazil nad branku Polák.
6. minuta
gól

Góóóóóól! 5:52 - A aktivita a tlak do branky se českému týmu vyplácí. Kubovo nahození od modré chytře tečoval do sítě, vedeme 1:0.

  • Rolinek střílí gól.

    Rolinek střílí gól. / Autor: ČTK

6. minuta
Česko
Michálek tečoval Kubinovo nahození, Masalskis skvěle.
6. minuta
První polovina přesilovka nám nevyšla, Češi ji zakončili zakázaným uvolněním.

Nepřehlédněte

Česká republika: Vokoun - Polák, Hejda, Z. Michálek, T. Kaberle, Židlický, Kuba, Blaťák, Kubina - Erat, Plekanec, Eliáš - Jágr, Čajánek, M. Michálek - Fleischmann, Krejčí, Červenka - Havlát, Vašíček, Rolinek ........Lotyšsko: Masalskis - Bartulis, Rekis - Lavinš, Redlihs - Pujacs, Galvinš - Skrastinš, Sotnieks - Vasiljevs, Niživijs, Cipulis - Sprukts, Karsums, Ankipans - Darzinš, Redlihs, Širokovs - Daugavinš, Berzinš, Meija.