Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Českou atletiku zasáhla tragická zpráva. Běžec Ondřej Hodboď ve svých 19 letech spáchal sebevraždu

Sport

  11:49
Praha - Talentovaný český běžec Ondřej Hodboď spáchal ve čtvrtek sebevraždu. O úmrtí devatenáctiletého atleta, mladšího bratra dvojnásobného medailisty z univerziády a finalisty osmistovky na mistrovství Evropy Lukáše Hodbodě, informoval jeho oddíl SKP Nymburk.

Ondřej Hodboď foto: SKP Nymburk

„S nezměrným zármutkem a bolestí v našich srdcích oznamujeme, že ve čtvrtek 24. září 2020 tragicky ukončil svůj život vynikající běžec a skvělý kamarád, atlet Ondra Hodboď. Ondro, zůstává tu po tobě obrovské prázdno...“ napsal nymburský klub na svém webu. Poslední rozloučení se uskuteční v pátek 2. října v nymburském krematoriu.

Běžec Ondřej Hodboď ve svých 19 letech spáchal sebevraždu
Běžec Ondřej Hodboď ve svých 19 letech spáchal sebevraždu

Ondřej Hodboď závodil převážně na středních tratích, v roce 2018 skončil na mistrovství Evropy dorostenců čtvrtý na 2000 metrů překážek. Na domácím šampionátu měl z posledních čtyř let tituly ve steeplu ve svých kategoriích, v hale byl juniorským i dorosteneckým mistrem republiky na patnáctistovce.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...