Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Českou atletiku zasáhla tragická zpráva. Běžec Ondřej Hodboď ve svých 19 letech spáchal sebevraždu

Talentovaný český běžec Ondřej Hodboď spáchal ve čtvrtek sebevraždu. O úmrtí devatenáctiletého atleta, mladšího bratra dvojnásobného medailisty z univerziády a finalisty osmistovky na mistrovství Evropy Lukáše Hodbodě, informoval jeho oddíl SKP Nymburk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

smutné, velmi smutné. R.I.P.

Ale napadá mi, proč si někdo z týmu nevšiml, jeho jistě změněného stavu a chování. Týmy jsou určitě vybaveny psychologem, lékařem a dalšími odborníky, kteří o vrcholové sportovce pečují.

Tady tenhle servis totálně selhal. Ale proč? To někdo něco zanedbal, nebo se na to prostě vykašlal?

0 0
možnosti
PK

každý je na světě sám...

0 0
možnosti
JN

J98i86r53k19a 15N98o55v13ý

26. 9. 2020 13:34

Nechci to nijak snižovat, určitě je to pro rodinu tragédie, ale stejné tragédie prožívají v v ostatních rodinách, kde k sebevraždě dojde. A to je každým dnem průměrně ve čtyřech. O sebevraždách se běžně nepíše, protože tyto informace prý mohou být svým způsobem "nakažlivé". V tomto konkrétním případu udělal média výjimku a já si nemyslím, že je to k nějakému prospěchu. ;-(

0 0
možnosti
NNN

Ak je vám ťažko a prežívate niečo podobné, nemusíte v tom zostávať sami. #POMOCEXISTUJE a môžete ju nájsť na stránke http://www.ipcko.sk, http://www.krizovalinkapomoci.sk. Taktiež sa môžete obrátiť na telefónne číslo linky bezpečí 116 111 a modrej linky 608 902 410 alebo 731 197 477 .

0 0
možnosti

Mladí lidé tohle dělávali, dělají a dělat budou. Škoda, přeškoda. Ale my starci jim to vymluvit nedokážeme, ve dvaceti je život jen teď a tady.

0 0
možnosti
AN

Co může hnout myslí mladého člověka v dnešní době? Nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Zlomené srdce, neštěstí v rodině, nemoc, ...

Pěkný den a soustrast rodině.

0 0
možnosti