• Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Českou atletiku zasáhla tragická zpráva. Běžec Ondřej Hodboď ve svých 19 letech spáchal sebevraždu

Talentovaný český běžec Ondřej Hodboď spáchal ve čtvrtek sebevraždu. O úmrtí devatenáctiletého atleta, mladšího bratra dvojnásobného medailisty z univerziády a finalisty osmistovky na mistrovství Evropy Lukáše Hodbodě, informoval jeho oddíl SKP Nymburk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

smutné, velmi smutné. R.I.P.

Ale napadá mi, proč si někdo z týmu nevšiml, jeho jistě změněného stavu a chování. Týmy jsou určitě vybaveny psychologem, lékařem a dalšími odborníky, kteří o vrcholové sportovce pečují.

Tady tenhle servis totálně selhal. Ale proč? To někdo něco zanedbal, nebo se na to prostě vykašlal?

0 0
možnosti
PK

každý je na světě sám...

0 0
možnosti
JN

J66i77r55k38a 63N95o43v97ý

26. 9. 2020 13:34

Nechci to nijak snižovat, určitě je to pro rodinu tragédie, ale stejné tragédie prožívají v v ostatních rodinách, kde k sebevraždě dojde. A to je každým dnem průměrně ve čtyřech. O sebevraždách se běžně nepíše, protože tyto informace prý mohou být svým způsobem "nakažlivé". V tomto konkrétním případu udělal média výjimku a já si nemyslím, že je to k nějakému prospěchu. ;-(

0 0
možnosti
NNN

Ak je vám ťažko a prežívate niečo podobné, nemusíte v tom zostávať sami. #POMOCEXISTUJE a môžete ju nájsť na stránke http://www.ipcko.sk, http://www.krizovalinkapomoci.sk. Taktiež sa môžete obrátiť na telefónne číslo linky bezpečí 116 111 a modrej linky 608 902 410 alebo 731 197 477 .

0 0
možnosti

Mladí lidé tohle dělávali, dělají a dělat budou. Škoda, přeškoda. Ale my starci jim to vymluvit nedokážeme, ve dvaceti je život jen teď a tady.

0 0
možnosti
AN

Co může hnout myslí mladého člověka v dnešní době? Nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Zlomené srdce, neštěstí v rodině, nemoc, ...

Pěkný den a soustrast rodině.

0 0
možnosti