Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chuligáni na Staromáku proti vládě: velká účast může být problém. Fanoušci v programu dostanou 15 minut

Nedělní odpoledne má na pražském Staroměstském náměstí patřit demonstraci Hnutí Občanské Nespokojenosti (HON). Tomu vadí současná vládní omezení spojená se šířením nového koronaviru. Celého protestu ale chtějí využít také chuligáni napříč sportovním spektrem. A to může být problém, mimo jiné také kvůli přísným pravidlům týkající se shromažďování lidí během vyhlášení nouzového stavu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P72a88v33e27l 67B72e95ň50o

16. 10. 2020 12:41

A taky tak budou klečet za BLM jak jejich idoly? Nebo budou podporovat Berbra proti nynější razii u fotbalivých bossů ? ;-)))

0 0
možnosti
Foto

Chápu obavy a protesty těch, kteří přicházejí o peníze a o zaměstnání. Bojí se, že kvůli tomu nezaplatí hypotéku a přijdou o střechu nad hlavou. Ale nechápu protesty fanoušků, kteří se mají na měsíc či dva zřeknout své zábavy a povyražení. To se snad neumí bavit jinak, než chodit a vyřvávat na fotbale? Smutný obraz těchto lidí.;-(

0 0
možnosti
OV

Já už se třeba své zábavy musím zříkat 7 měsíců a žádný pozitivní výhled do budoucna. Nejsme výrobní jednotky politiků, jsme lidé, máme svoje potřeby kultury, zábavy, společenského styku! Lockdown má více devastující účinky na lidské zdraví fyzické i duševní než koronavirus.

0 0
možnosti
JK

Proč jim vláda neuvolní nějaký stadion,aby si mohli zařvat,rozbít stadion a sobě huby a bude klid. ;-D

0 0
možnosti
PL

P82e19t53r 20L53a57p84i64š

16. 10. 2020 9:15

Právě kvůli takovým individuím nechodím na český fotbal. Koukat se na bídný fotbal v zádech s hordou křiklounů to je jenom pro flegmatické jedince :-)

0 0
možnosti
DR

Ake sa ozve Svaz pražských prostitútiek , ktoré v "68 vyhlásili štrajk za odchod sibírských stepných hord z ČSSR !

AAj teraz môžu vyhlásiť vlastenecký štrajk za deportáciu Bureša späť na Slovensko !

Vypatlaný chuligán a pražská kuwwa na barikádach za demokraciu , za Bezrúškovo !

0 0
možnosti
VK

to bude festival základního vzdělání...

0 0
možnosti
JK

Patrně je přeceňujete!!;-D

0 0
možnosti
MK

Ještě jste zapomněli napsat, že jsou to ztroskotanci a samozvanci.

0 0
možnosti

P54e69t17r 63Č23e58c97h

16. 10. 2020 8:27

No, něčím takovým opravdu jsou. Rozhodně nejsou normální. Normální člověk totiž nevyřvává po ulicích přitroublá hesla a nemává při tom stupidními plakáty. Normální člověk v opravdu demokratickém státě ctí vůli většiny a neomezuje ostatní lidi. Nezbývá než se divit, že ty pražské orgány něco tak lidsky ubohého povolují.

0 0
možnosti

P56e10t53r 59Č82e24c73h

16. 10. 2020 8:19

Žijeme v opravdu nenormální době. Dlužno říci, že si ji vytváříme sami a to také tím, že vůbec takové excesy všelijakých "aktivistů" a mnohých "občanskch hnutí" tolerujeme. Všelijací "občané", kteří nemají nic smysluplného na práci, zejména v Praze, neustále demonstrují tu proti tomu, tam zase proti onomu. Oni si ti hlupáci ve svých slepičích mozečcích neuvědomují, že ještě nikdo a nikde pomocí takových demonstrací ničeho kloudného nedosáhl. Výjimku přitom tvoří jen revoluce, které se však účastní většina populace. Čeho chtějí ta nedochůdčata z nějakého HONu dosáhnout? Úplné anarchie ve státě? Ikdyž sám také s některými opatřeními vlády nesouhlasím, považuji za lidsky nedůstojné svůj nesouhlas projevovat vyřváváním po ulicích a máváním stupidními plakáty. To je opravdu hodné jen duševně méněcenných jedinců, které je třeba obecně odsoudit a ne je vyzdvihovat v médiích.

0 0
možnosti
MK

O co vám jde? Nikdo vás přece nenutí se podobných akcí účastnit. Můžete si o takové akci myslet své, ale nemůžete těm lidem upírat právo vyjádřit svůj názor. O tom je demokracie.

0 0
možnosti
RG

A po demonstraci do 14 denní karantény. Nejlépe v Bohnicích....

0 0
možnosti
NH

prosím vás, a jak to dělají třeba v tom Bělorusku, tam už demonstrují snad měsíc, a žádné mrtvoly na ulicích tam teda nevidím. Trochu myslete.

0 0
možnosti
KL

To je zajímavá akce.

Fandové a hooligans se slezou na Staromáku, pěkně si zademonstrují, a hned bude o nějakou tu tisícovku nakažených víc.

Tahle demonstrace se bude koronáčovi náramně líbit. Koronáč si bude chrochtat blahem...;-D

0 0
možnosti
NH

další zmanipulovaný vystrašenec

0 0
možnosti