Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Člověku to bere náladu na fotbal

Měl to být fotbalový svátek. Nebyl. Podobné utkání prý komentátor České televize Jaromír Bosák zatím nikdy během svojí kariéry nezažil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaclav Kucera

3. 4. 2008 10:08
Jste LHAR

Pane Bosaku, proc lzete? Cely ten bordel provazejici derby je vysledek neadekvatniho zasahnu policie CR, misto aby zatkli a adresne potrestali tech cca 20 hlupaku, kteri delali vytrznosti (vysazena branka, svetlice) - mimochodem ne vetsi prestupky nez se deji na kazdem druhem fotbalovem zapase - tak policejni mlaticky rozpoutaly peklo a nahazeli tuny rozbusek mezi nevinne fanousky. To byla ta pyrotechnika, kterou jste slysel, ta kanonada jako u Verdunu - TO BYLA PRACE POLICIE. Rozbusky a slzny plyn do nevinnych lidi.

Ja jsem to sledoval z sektoru na kotlem, je to bohate zdokumentovano videem a fotorafiemi (nekolik clanku napr na http://www.slavistickenoviny.cz).

Odkud jste to sledoval Vy?!?

Tak se zamyslete nad sebou a nad tim jaka zvirata (zasahovka PCR, schopna zmlatit deti i holky bez mrknuti oka - zazrak, ze nikdo nebyl uslapan v tom chaosu) obhajujete a kdo vam dal objednavku na tuhle medialni akci proti fanouskum a demonstraci sily policie aniz by mel vycitky ze zraneni nevinnych lidi!!!

0 0
možnosti

Mejla

3. 4. 2008 4:47
Mě bere chuť na sport nejvíc Bosák - jeho hýkání, mlaskání,

mrskání nohama ve studiu a hlavně blekotání páté přes deváté je něco strašného.

0 0
možnosti

ANTIBOSÁK

2. 4. 2008 22:54
Bosák je lhář

Asi byl někde jinde ,když neviděl řádění policie ČR>-

0 0
možnosti

Michal

2. 4. 2008 18:35
Bosák

Tenhle člověk bere chuť, když už se (bohužel) dívá na fotbal v TV, se na něj vůbec koukat. Dyť tenhle šašek z toho dělá akorát komedii ještě větší než je. Nechápu kdo ho ještě může v ČT pustit k fotbalu.

0 0
možnosti

T.

2. 4. 2008 18:15
Bosák je kokot

mele tady nesmysly, nic víc.. tehle člověk nemá v tc co dělat

0 0
možnosti