Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Experti: Bronz je úspěch

Bronzová medaile na olympiádě je podle hokejových expertů úspěch. Konečné umístění podle nich překryje i některé nepodařené zápasy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gejza

27. 2. 2006 16:50
bronz byl vždycky úspěch, volové!
0 0
možnosti

katka

27. 2. 2006 13:28
Hanba olymiády-švédi a česi
 Najväčšia hanba olympiády je zlato pre Švédov a bronz pre Čechov. Švédi sa k zlatu dostali len špekuláciou a čechom vyšli len dva zápasy- a to je na medailu dosť málo...Potom čo predviedli v základnej skupine by sa mali hanbiť, že tú medailu dostali. Oveľa viac si ju zaslúžili Rusi, hrali celý turnaj lepšie. A zlato malo ísť do Fínska, taktiež za to ako hrali celý turnaj. Hrali najlepšie a najpoctivejšie. Najvyšší čas zmeniť pravidlá, ale to by museli špekulanti začať hrať už od začiatku, že bratři ...
0 0
možnosti

Petr

27. 2. 2006 15:25
Re: Hanba olymiády-švédi a česi
Nejvetsi hanba je, ze se Slovaci dostali az do ctvrtfinale. Nemaj na olympiade co delat.
0 0
možnosti

login

27. 2. 2006 11:06
..
No podla mna za poslednych 10 rokov vykazuje cesky hokej najvyssiu mieru stability na svetovych podujatiach. Mate vzdy vyrovnany tym a dosahujete stabilne vysledky, noo, povedzme v top3. Samozrejme ze slovensky hokej je vo vela veciach pozadu, mrzi ma, ze hlavne vo vychove a podmienkach mladych... Napriek tomu mame dost kvalitnych a povedal by som ze svetovych hracov, ale je ich samozrejme podstatne menej ako ma Cesko. O to viac sa tesim, ze s malou zakladnou a velkym odhodlanim patrime do top7.  Jedinou nasou (psychickou) slabinou je strata sebadovery v zapasoch s cechmi, ale snad to casom pominie a nase vzajomne suboje budu o hokeji a nie o psychike, politike a nacionalizme (a podobne aj diskusie)...
Gratulujem k bronzu ale som presvedceny, ze keby ste nas nevyradili, zahrali by sme to lepsie a ziskali medailu inej farby ((:
0 0
možnosti

Jack

27. 2. 2006 10:59
BRONZ
NENI VŽDYCKY POSVÍCENÍ...  NA TU BÍDU SUPER KONEC - BRONZ
0 0
možnosti

malaparte

27. 2. 2006 10:44
mnoho povyku pro nic
Diskuse o malichermostech se zasadne nezucastnuji!
0 0
možnosti

jen tak

27. 2. 2006 10:41
Podle mě...
se to hraje pro ty medaile a tu máme. Hráli tak, nebo onak, měli štěstí, neměli ho... k čemu ty úvahy jsou? Slováci hráli ve skupině jak o dušu, a kde jsou? Slabší kusy se uchylují k nářkům na nespravedlivost systému a pod. (osobně si myslím, že když hrajem spolu, není to ze slovenské strany hokej, ale další část SNP). Škoda je možná jen to, že nikdo ze našeho hokejového nebe nečte lidovky. Podle příspěvků by tu našel minimálně desítků lepších koučů než Hadamcika.
0 0
možnosti

Honza

27. 2. 2006 8:52
3. místo je pro ČR zejména obrovské štěstí
V základní skupině, kde naši vyhráli "povinně" pouze s Dojčama a s Makarónama - hrůza. Pak se dokázali motivovat na Slováky. Hra se Švédy - opět hrůza. Laxnost, špatné bruslení, špatná obranná hra, nechuť chodit do osobních soubojů. Jako krasobruslení by to bylo dobré. Bronz jsme získali díky tomu, že Rusové hráli ještě hůř, jak my. Úroveň hry v zápase o třetí místo a v zápase o zlato byla zřetelná.   Neměl bych za zlé našim to, kdyby byli většině špičkových mužstev rovnocenným soupeřem a prohrávali tak, jak Fini se Švédy. Za předvedenou hru si však nezasloužili jít ani do čtvrtfinále. Nechci taky házet všechny hráče do jednoho pytle, někteří se dokázali povznést nad úroveň mužstva a jejich celkové hry a předvést docela dobrý výkon.
0 0
možnosti

Rene

28. 2. 2006 23:20
Re: 3. místo je pro ČR zejména obrovské štěstí
Ty Honzo stal jsi nekdy na lede?
0 0
možnosti

Tomas

27. 2. 2006 8:33
Fantasticka hra byla po zasluze ocenena ...
Hura hura hura ...
0 0
možnosti

Cestovatel

27. 2. 2006 8:19
Úspěch
Úspěch to je, ale medaili si naši hokejisté nezasloužili. Jdu raději fandit golfu.
0 0
možnosti

M

27. 2. 2006 0:24
Problem je Hadamcik
Jaky trener, takove muzstvo. Jaky trener, takova nalada v tymu.
Hadamcik ve sve nejistote a bazlivosti pokazil co se dalo. Hracum nedovedl jasne rici, kdo bude chytat, nedokazal jasne vest treningy - nakonec nekteri hraci odmitali vubec na treningovy led jit. Autorita nula - asi i proto, ze autorita u hotovych perfektnich hracu se neda vymoci nasilim, ale da se ziskat jen a jen na zaklade zkusenosti, znalosti, psychologie, pristupu k hracum, otevrenosti a poctivosti v jednani. A tady vsude neco chybi. Kdyz k tomu pripiseme spatne navrzenou taktiku na soupere - pak se nemuzeme divit, ze to dopadlo tak jak to dopadlo. mohlo byt jeste hure. Vim ze ne kazdy trener ma kvality Hlinky nebo Ruzicky, ale urcite se najde mnoho lepsich treneru nez Hadamcik ci Lenert - oba jsou katastrofa. Pro srovnani Svycarska trener Ralf Krüger dosahuje pravidelne s hraci, kteri ve sve vetsine nesahaji ceskym svedskym ci ruskym hracum ani po kolena uctyhodne vysledky.
0 0
možnosti

mario

27. 2. 2006 7:52
Re: Problem je Hadamcik
Kdyby vyhrál zlato, tak by byl dobrý trenér ? Všimli jstesi vy všichni "experti " co dokázal na MS 20 , s Vítkovicema atd. Hadamczyk byl jediný kdo vzal repre poté co Růžčka odmítl kvůli Slávii. Já si nemyslím, že zrovna Slávie je ten správný důvod pro odmítnutí trénovat na OH. Počítalo se spíš s tím, že Hadamczyk neudělá úspěch a Růžička přijde jako mesiáš a spasitel českého hokeje. Naštěstí udělal bronz, což je skvělý úspěch, teď by měl na MS vzít hráče z ELH kteří za ním budou stát, nebudou to žádné primadony a udělají úspěch.
0 0
možnosti