Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Filmování? Bylo, je a bude

Gary Lineker jim chtěl posměšně udělovat růžové karty. Ale žádný způsob je ještě z fotbalových trávníků nevykořenil. Řeč je o fotbalových simulantech, hercích, kteří neváhají nafilmovat faul, aby získali výhodu nad protivníkem, v ideálním případě si vymodlili penaltu. Už po desetiletí rozežírají svým chováním fotbal, který se není schopný tohoto velice nečestného chování zbavit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roy

17. 3. 2008 9:23
Každý zápas 1. ligy se dnes natáčí

Není takový problém, aby se nějaká komise (klidně třeba i ta Macelova) na záznamy koukla a evidentní filmovačku potrestala. Navrhuji: 1. prohřešek=stop na jeden zápas; 2.etuda=stop na tři zápasy; 3.filmovačka=stop na 10 zápasů a kontumace výsledku (to aby trenéři věděli, co mají čutálisty učit).

0 0
možnosti

StanleyCZ

14. 3. 2008 19:00
jednoduché

Když se Vám simulace nelíbí, dívejte se jako já na rugby. Tam je to v pohodě, vráží do sebe a ani to s nima nehne...

0 0
možnosti

mmf

13. 3. 2008 16:45
Kdyby na sůl nebylo , vždy se někde musí něco ukrást

aby zcela podprůměrní komedianti a hopsandy zelebritově naladění mohli plácat bezbarvou formelu , které potom peter váchler rozdá figurky ze skla a všichni se poplácají po ramenou ( pochopitelně i nížeji ) , a oznámí světu ( údolí Botiče)  hle , stane se něco velikého , až my se narodíme . Narodí se otravná hovada a komáři a to je asi tak fšecko . Světová kultůra strašlivě strádá , že všude nejsou naše herky ( nikdo neví zpod kterého kamene vylezly - esther kocourová , anja gýslerová atd  ) , a herkové , kde je to ještě stejnější než s herkama .  Pár dobrých filmů , které přesto vzniknou ,citované zelebrity pravidelně odmítají angažovat a dobře dělají .  Proboha , kdy se skončí důchodcovský asyl oblud ze slovenska - Jakubiskojakubicková ,  vrah Labuda , kteří se neustále cpou do Čech ????

0 0
možnosti

Roy

17. 3. 2008 9:27
Re: Kdyby na sůl nebylo , vždy se někde musí něco ukrást

Trošku off-topic, ne? Četl jste vůbec článek? A k tomu Labudovi, to, co se stalo jemu, se může přihodit komukoliv. Ty dvě krávy, co si sedly na auto zapíchnuté do svodidel v levém pruhu dálnice, za mlhy a náledí, si svoji smrt pečlivě připravily. Nechápu, proč se raději nešly oběsit a zatahovaly do toho cizí lidi?

0 0
možnosti

erik

13. 3. 2008 14:50
Herci

Jsem zvedavy, az nektery z tech hercu vyuzije Stanislawskeho metodu a treba si sam zlomi nohu, aby byl jeho vyokn perfektni.

0 0
možnosti

bukovsky

13. 3. 2008 10:43
ať simulují jak chtějí

beze mne

0 0
možnosti

stan

13. 3. 2008 10:37
simulanti

...vsichni jste simulanti,ale ja vas vsecky uzdravim, kazdymu poradnej klistyr!

0 0
možnosti

lenochod

13. 3. 2008 9:17
A co komu brání

trestat ty simulanty dodatečně podle videa??? Organizace jako FIFA a UEFA se můžou přetrhnout v boji s neexistujícím rasismem, ale do simulování, skutečného moru dnešního fotbalu, se jim nějak nechce...

Mimochodem výroky typu "upadnout přes nohu je hráčská chytrost" by se měly disciplinárně trestat. Vždyť je to nabádání k nesportovnímu chování!Představte si tu mastnou pokutu, kdyby ten pán místo toho řekl "Černoši jsou černí."

0 0
možnosti

Petr PATRYK

12. 3. 2008 14:56
vtip roku!

Macala mluvi o tom, co rozezira fotbal!!! Stejnetak by mohl Hitler varovat pred nebezpecnymi hrackami pro deti!

0 0
možnosti