Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Plave proti ženám, původně jí ale nebyla. Transgender sportovkyně ohrožuje rekordy, soupeřky se bouří

Je to hodně ožehavé. A dlouho ještě bude. Téma, kterého se funkcionáři většinou bojí tak, že o něm navenek informují co možná nejméně. A že jej často popisují jinak veřejně a jinak soukromě. Najdou se ale i výjimky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U fotbalu by nebyl problém, šla by k Sešívanejm :D

2 0
možnosti

Je to stále jen chlap. Změnit pohlaví nelze. Že někomu něco ufiknu, nahradím to něčím jiným a cpu do něj hormony opačného pohlaví není žádná změna pohlaví. Takže na závodech má závodit za chlapy. Tečka. Jenomže současná doba šílenců a obava funkcionářů z nařčení z nějaký fobie brání zdravému rozumu. :-P

1 0
možnosti

No, aspon zenam zbyde vic casu na tu vedu. Tam se jich pry hrnou zastupy.

4 0
možnosti

Nedivím se. To byohl menit pohlaví každý pipin.

0 0
možnosti

Tady by mělo platit jednoduše, že pokud závodil v kategorii jednoho pohlaví, nemůže tuto kategorii už nikdy změnit - sport provozovat může, ale holt nezávodně.

4 1
možnosti

Tohle jste si tam upekli sami, na levicově orientovaných universitách, tak si to nyní snězte. Z ženského sportu se postupně stane sport transgender mužů ... normální holky se na sport vykašlou, protože nebudou mít žádnou šanci ve fyzických sportech závodit proti mužatkám ... na ten sport se nebude nikdo dívat, protože kdo by chtěl sledovat mužatky místo normálních žen ... odpadnou tak sponzoři a pak teprve se bafuňáři chytnou za mizející břicho, když jim začnou mizet peníze. A pak možná zase začnou závodit ženy s ženami a muži s muži.

Smutné, když už ani oficiální sport není fér a nesmíte proti tomu ani oficiálně vystoupit. Prý svoboda a demokracie ... kde?

18 0
možnosti

Hulení trávy zpusobujte takovéto úchylky? Kde lidi nechali rozum?

0 2
možnosti

Na jednu stranu mě to morálně vadí, na druhou se tím bavím. ženský sport je z principu zvláštní. Dominují zde ty ženy, na nichž je něco mužského. Ať už větší množství testosteronu, tak jejich duše. Jen kolik sportovkyň jsou lesby.

Ženský sport je druhořadý. Nesrovnatelný s výkony v mužském sportu. A kumunistické hnutí si přitom v posledních letech žádá pro ženy sportovkyněš tytéž peníze jako mjaí muži. - Tedy za menší výkony více peněz. Množství peněz by přitom měli určovat diváci. - Tedy nikoli spraveldivě podle výkonu sportovců, ale podle toho, na koho a na co se chtějí dívat. Pak klidně ať mají ženy více, pokud diváci arději koukají na ně. Místo toho se do toho ale tahá politika a není to pěkná podívaná. Ti translidi do toho všeho pak hází vidle. Tím, že se ve sportu ubjeví, krásně ukazují na absurditu ženského hnutí toužícího po rovnocennosti s muži. Za sebe bych si přál ženský sport tak jak má být. - Tedy jako jejeich snahu po co nejlepšíách výkonech. Nicméně s vědomím, že jejich výkn

3 0
možnosti

Jeste jednou: Feminiskam nestaci byt rovnocenne s muzi, ony usiluji o to, byt stejne, jako muzi. Nebo tvrdi, ze takove jsou. Vzhledem k tomu, ze muz bude vzdycky lepsi jako muz, nez feministka, nema tato vlastne nikde poradne sanci. Je to slozite, ja vim...

3 0
možnosti

Take je mozne puvod zatajit, vytahnout cloveka z afriky nebo zemi teroru. zmenit jmeno zfalsovat puvod protoze se nekomu podoba... Takze ani kategorie nic neresi. Museli by zacit delat skeny tela. A o to lepe by pak resili operace, aby se na nic neprislo. Dokonce je moznost vymenit cele organy.

1 0
možnosti

Proc tedy neudelaji spesl kategorie? muz, zena, byla muz, byla zena? Vozickari maji tez vlastni olympiadu a nikdo se nebouri.

3 0
možnosti

P98e35t39r 87J18a67h55n

6. 1. 2022 12:39

No a ještě povolit doping a budeme valit oči na ty výkony...;-D

5 0
možnosti

Tohle už vlastně doping je.

0 0
možnosti