Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kauza Kubina: svaz zařadil zpátečku

Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje na svém dnešním zasedání definitivně zbavil Pavla Kubinu zákazu startu na reprezentačních akcích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

josef

23. 12. 2005 11:18
Kde jakej odborník- hokejový soudce chce milion za újmu na pověsti!
Prosím Vás pane arbitře, vždyt jste tak meznámý pro fandy hokeje, že je jedno jestli píská hokej Bolina, Bulina či Bublina. Přece se živíte jako rozhodčí dobře tak už zmlkněte. Někdo Vás nařkl, tak se Vám omluvil, stalose to ve vypjaté situaci. To by byli naši poslanci příliš bohatí, jejich hulvátství nezná mezí. Proč chcete zrovna milion- zaplatíte z toho řádně daně a dáte tyto prostředky na charitu? Nebo Vás nějaký přiblblý právník žene do této kraviny!  Měl byste asi plný rybník kapříků! Jednu radu Ván dám- serte pane rozhodčí na to. je to prostě riziko podnikání- a Vám se jistě nevede špatně!
0 0
možnosti

Božena Němcová

15. 12. 2005 23:42

Karel Svoboda

16. 12. 2005 12:06
Re: Jan Berger, fotbalový internacionál, kandiduje za Pravý Blok do parlamentních voleb:
Ve skole jsem se ucil, ze Bozka byla správná zena. Pozdeji jsem se dovedel, ze byla devka. ted jsem zjistil, ze je úplne blbá! Co to sem pletete, krávo! Jsem rád, ze na olympiadu pojedou ti nejlepsí! Byl bych i pro to, aby spatné rozhodcí dali volne k odstrelu!
0 0
možnosti