Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koho policista nepokutuje? Řepku

Umíte si představit, že parkujete v místě, kde se nesmí zastavit, u vašeho auta postává městský strážník a přesto se vám nic nestane? Asi stěží. Tedy pokud nejste třeba slavný obránce fotbalové Sparty Tomáš Řepka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JJ

4. 5. 2008 12:29
Par dni je nezakonne Greenpiss ve vojenskem prostoru

a nic. Tady na par mimut nekdo zastavil a straznik prisel skoro o misto.

Nejaka lidska zrudicka chtela nafotit, jak dostava fotbalista pokutu a tak to misto toho rozmaz a problem ma straznik. Fuj.

0 0
možnosti

anonym

4. 5. 2008 1:29
to jsou starosti...

jdete vsichni do pr..,dementi vypatlany,nekdo na par minut zastavi na zakazu a je z toho zprava tydne,vase starosti a Kellnerovi prachy bych chtel mit,ten medialni vyplach mozku uz mi leze krkem a ultrablb Blazek tomu vzdycky jeste nasadi korunu...

0 0
možnosti

W

3. 5. 2008 22:01
bylo nebylo

jsem stařec, moje paměť sahá daleko, jel jsem večer z Vysočan do  Bubenče, po ujetí pár metrů mě zastavili poldové a řekli: pane rozsviťe si světla nebo si nabijete ústa, poděkoval jsem a jel dál, dnes bych po komisním jednání zaplatil pokutu; vyskočil jsem si z tramvaje a padl do náruče poldovi, vytáhl jsem šrajtofli a řekl: kolik. Pravil: táhněte, ať už vás nevidím. Co se to proboha změnilo? Poldové nás asi nemaj´ rádi a my se jich bojíme ale když Řepkovi nenapařej´ pokutu, tak to práskneme a benevolentní polde dostane pokutu, nebo aby dostal pokutu?!

0 0
možnosti

?

3. 5. 2008 21:24
A kdo je to Řepka?

 Já bych mu pokutu být strážník napařil, já žádného Řepku neznam...

0 0
možnosti

pp

4. 5. 2008 12:07
Re: A kdo je to Řepka?

Asi bys to odnesl zraněním při výkonu služby. On ten pán je známý tím, že své jednání dokáže asi tak, jako vzteklý pes.

0 0
možnosti

NetAndy

3. 5. 2008 17:08
Já nevím

Ale jsou místa, kde jsou problémy s parkováníma rozumný strážník prostě nebude lidi kvůli tomu buzerovat, když holt zastaví na zákaze, ale nepřekážejí. A vůbec nejde o Řepku, lamborgini, ale o to, zda ty předpisy a značky tu za něco stojí, a v případě, že ano, pak dát pokutu komukoli, ale třeba u nás na sídlišti je tak polovina parkovacích míst oproti počtu automobilů, takže to nejde vyřešit jinak, než, že někdo bude parkovat špatně...a naštěstí, to policisté přes noc nechávají být.

0 0
možnosti

permon

3. 5. 2008 21:01
Re: Já nevím

no já zas nevím, kdo tě nutí mít auto a parkovat u baráku? ;)

0 0
možnosti

jirkami

3. 5. 2008 11:46
český udavač

paráda, tebe taky někdo udá. ;-P

0 0
možnosti

Paar

3. 5. 2008 11:08
Nechte být

chudáka strážníka. Dostal, pokud vím, citelnou pokutu a to stačí. Jinak se neustálým rozmazáváním této prkotiny naséře a půjde od policie pryč. A prý je docela dobrý policista. Novinářům se hlavně líbí, že mohou psát "bílé lamborgini".  To jsem četl už asi 10x. Ten stržník Řepku prý vůbec nepoznal. Dokáže v tomto národě někdo pochopit, že i mužskej se vůbec, ale vůbec nemusí o fotbal zajímat (to je třeba můj případ) a že nerozezná Řepku od Rodena či Dana Bárty? To je třeba můj případ. Nevím, zda je to k smíchu či k pláči, ale já z celebrit opravdu poznám jen Gotta a Bohdalovou a tím to tak asi končí. A ze sportovců jen tu tlustou pekařku chleba, u které jsem zase zapomněl jméno. :-)

0 0
možnosti

Starý J.

3. 5. 2008 12:48
Re: Nechte být

Kdyby byl dobrý policista, tak takovou věc neudělá! A je jedno, jestli "Řepku" poznal, nebo nepoznal.

Ale zřejmě je to běžná věc. Pak se celebrity v TV při různých příležitostech chlubí, že jim policie vše toleruje. Na důchodce by si řádně posvítil a nic by mu nepomohlo, že jej zkrátil o značnou část důchodu.

Dnes ráno jsem opět před marketem sledoval, kdo zastavuje na místech pro invalidy. Byla tam 4 místa, dvě volná, na třetím dva frajeři tak vevěku 40 let šli s bednou pro pivo, na druhém fešák tak 30 s černou dvackou. Všichni za oknem znak invalidů, vyskočili vesele zesvých nablýskaných vozů, bez nejmenších známek postižení.

S takovouhle ten "socialismus" nevybudujeme! Vůbec to není známka dnešní doby, tahat do toho nějakou politiku nemá smysl. To bylo za bolševika snad ještě horší, protože tehdy se jelo ve všem jen na základě úplatků a známostí.  Pořídit si invalidní znak nebyl a není problém a frajeři se pak s tím ještě chlubí. A tak je to se vším! Policajt nepokutuje Řepku, který kldně za hrubý faul a sprosťáctví zaplatí pokutu od oddílu nebo svazu v řádu několika sto tisíc. No zaplatí - i to může být klidně jen finta pro plebs, aby neřval, aby se mu zavřela "závistivá huba"!

0 0
možnosti

PORADCE

3. 5. 2008 10:40
On se ho bál !!!!

Řepka je blázen a ten strážník, když zjistil, že se jedná o Řepku, tak šel po svém, aby mu ji nenatankoval ;-P;-D On Řepka je vypatlanej pruďas a toho vytočit není žádný problém ;-D;-(:-);-(:-)

0 0
možnosti

Ajvn

3. 5. 2008 10:12
uz jsem na to prisel! :-)

A mne to porad bylo divne, co to ma ten Repka vytetovaneho na ruce na predlokti. Ale uz to mam! To bude urcite SPZetka jeho auta, aby ho pak pred Tescem na parkovisti lepe nasel. ;-D

0 0
možnosti

Alice

3. 5. 2008 8:15
To se pletete

Ale vždyť ten policajt to auto přece hlídal , mohl by ho někdo čajznout , copak normální člověk nechá takové auto jen tak na chodníku a jde pryč? 

0 0
možnosti