Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Komise snížila Šedivému hodnocení za derby

Komise rozhodčích uznala dvě ze šesti námitek, které vynesla Slavia po sobotním derby se Spartou. Výkon rozhodčího Milana Šedivého už nyní není hodnocen jako "dobrý", ale pouze "uspokojivý". Řekl to místopředseda fotbalové komise Josef Krula.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tukan

12. 4. 2006 19:12
Dělejte to jako já.

Přátelé, nechte si poradit. Já chodím pouze na pražský přebor. Nikomu tzv. nefandím, vždycky se najde mančaft který kope docela dobře a tam se chodím bavit. Jestli se zde uplácí, to není tak vidět jako v lize a není kolem toho takový hnus, faleš a arogance. Momentálně se rád podívám na Admiru. Mají pěkný stadionek, hrají hezký fotbal, padá tam hodně gólů a asi postoupí před mými zraky do divize. Horší než liga to není, ba právě naopak. Zkuste to, třeba i ve vašem okolí kopou poloprofesionálové, kteří vás mile překvapí. Proč se vztekat nad něčím, co nezměníte?

0 0
možnosti

Bretislav Hampl

12. 4. 2006 9:50
Odhlednuto...

Odhlednuto od fanouskovskych vasni je tragicke, ze takto moralne zavadny clovek jeste vubec piska, natozpak derby....A pan Krondl si to jeste pochvaluje... :-)))) To uz neni nic jineho nez fraska....Domnivam se, ze to lze / byt asi pomalu / ze strany fanousku, kteri chteji fotbal bez podobnych kreatur , by mel vzniknout vetsi tlak , takze navrhuji toto :

Petici Gambrinusu a zaroven nejvetsim sponzorum jednotlivych muzstev s tim, ze prestavame kupovat jejich vyrobky, dokud nevyvinou dostatecny tlak na fotbalovy svaz, ktery povede k rychlemu svolani valne hromady, na ktere budou prijata takova opatreni, ktera budou zarukou ocisteni ceskeho fotbalu od podobnych praktik....

Domnivam se, ze toto je jedina cesta, jak s vzajemne se podporujici se partickou pohnout.....

Co vy na to ?

0 0
možnosti

Kirken

12. 4. 2006 17:58
Re: Odhlednuto...

Polib si, Břéťo.

0 0
možnosti

Tonda

12. 4. 2006 9:44
Derby

Jsem dlouholetým příznivcem Slávie a snažím se vždy hodnotit její zápasy střízlivě a pokud možno objektivně. K sobotnímu derby jsem konstatoval, že si tento zápas prohráli slávisté sami na hřišti. Ovšem výkon pana rozhodčího Šedivého byl skutečně "kvalitní". Nebudu omílat to, co se již prodiskutovalo v jiných článcích, to že rozhodčí poškodil obě mužstva.

V této souvislosti je potřeba se zamyslet nad tím, proč na fotbal v Českých podmínkách chodí tak málo diváků. Nemyslím si, že by to bylo řádění fanoušků některých klubů. Spíš jde o to, že normální diváci jdou na fotbal a už dopředu mezi sebou diskutují o tom, kdo jak namazal. Tento problém je v našem fotbale zakořeněný už od žáků a je s podivem, že se s tímto nešvarem můžeme setkat i na přátelském utkání starých gard. S tímto nešvarem se určitě setkal každý kdo nějakým způsobem přivoněl k fotbalu, ať jako hráč, trenér či rozhodčí.

Také výkony našich fotbalistů v lize ve většině případů neodpovídají jejich nadstandartním příjmům. Většina z nás má možnost sledovat fotbal na satelitu z celého světa a poté když fanoušek přepne na zápasy naší fotbalové ligy, připadá si tak, že se přijel podívat na okresní přebor. A to nechci urazit fotbalisty okresních soutěží, protože ti ten fotbal hrají alespoň srdcem.

V těchto pár drobnostech vidím já sám osobně problém Českého fotbalu. Věřím, že konečně začnou do funkcí ve fotbalovém svazu dorůstat lidé, pro které není fotbal pouze dojná kráva, ale prostředek, jak reprezentovat Českou republiku.

0 0
možnosti

asislepec

11. 4. 2006 23:59
viděl

jsem to, a hodně dlouho fotbalˇ(český) zase nebudu muset. Do soboty jsem měl tisíc důvodů proč už na fotbal nechodím, teď mám tisís a jeden. Milánku, to je dobře, že Tě omilostnili, je mi už jasné, že všechny ty řeči o třicetnících, padesátnících atd. jsou naprosté nesmysly. Takhle dokonale objektivně,  až na drobné chyby, jsem už dlouho pískat fotbal neviděl. Když Sparta vypadala jak vypadala a šla od porážky k porážce, tak mi jí začalo být líto. Po sobotě je mi líto, že mi jí bylo líto.

0 0
možnosti

Jan

11. 4. 2006 23:07
Komise snížila Šedivému hodnocení za derby? jsem zvědav, kdo sníží Paroubkovi jako předsedovi české vlády hodnocení za justiční teror proti jeho názorovým oponentům! Stačí si přečíst:

Komise snížila Šedivému hodnocení za derby? jsem zvědav, kdo sníží Paroubkovi, jako předsedovi české vlády, hodnocení za justiční teror proti jeho názorovým oponentům! Stačí si přečíst:

ODSOUZENÍ NOVINÁŘE PETRA CIBULKY NA PŘEDVOLEBNÍ POLITICKOU (A ŠPIONÁŽNÍ) OBJEDNÁVKU!

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2006041001" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2006041001

0 0
možnosti

xaver

11. 4. 2006 21:50
ČMFS styďte se

Pakáž ČMFS styďte te se. Velkohubý Svi*ě Košťál prohlašoval po zvolení : Budete koukat jaké změny nastanou. Nastaly. Jako hvězdu povolal Krondla, řekl bych přímo megastar, kooptoval podvodníka Peltu. Na tyto změny netrpělivě čekala celá fotbalová veřejnost.. Jen tak dál soudruzi, děláte svoji práci skutečně výtečně. Jen poslední kolo nám ukázalo vaši práci v tom nejlepší světle. Utkání Sp.-Sl., M.B.-Zlín to je vaše přímo mistrovská práce. V lize jsou 4 vyvolení ostatní dělají křoví. Skutečně nejregurelnější liga v Evropě. Čest vaší práci soudruzi Mokrý,Košťále,Pelto,Krondle,Lubasi atd.Dát Blažkovi trest na 1 zápas za likvidační zákrok to je naprostý výsměch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

VDC

11. 4. 2006 22:24
Re: ČMFS styďte se

...ále, třesky plesky... ;-O

0 0
možnosti