Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Krásná manželka fotbalisty Realu Van der Vaarta má rakovinu

VIDEO - Těžké okamžiky zažívá v současnosti nizozemský reprezentační záložník Rafael van der Vaart. Krásná manželka fotbalisty Realu Madrid Sylvia má rakovinu prsu. Bývalý kapitán Hamburku, který loni posílil madridský celek, tak prožívá jedno z nejtěžších období své kariéry. Jak na hřišti, tak v soukromí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TonyV

17. 6. 2009 15:25
....

Lidi, ja se vam divim - kdyz vas ten clanek irituje nebo nezajima, tak proc jej ctete??? nikdo vas prece nenuti... a ano, pise se o ni, kvuli krase a manzelovi a kdybyste to cetli poradne, pochopili jste, ze je to mirene hlavne na jejiho manzela, ze nyni holt nema jen sportovni trable, ale take trable doma.... a rozhodne to neurazi nebo neshazuje ty zeny, ktere nejsou tak slavne, jako tato.... nikde neni psano, ze jejich zivot je menecenny...nekteri moraliste by se meli zamyslet nad tim proc ctou noviny.. nebudeme psat treba o finale LM? vzdyt prece fotbal hraji desitky miliony lidi po celem svete, ze?? tyhle pokrytecke kecy, kdy se nekdo potrebuje vykecat jenom proto, ze ho neco stve a sam je zahorkly, fakt miluji....

0 0
možnosti

v

17. 6. 2009 15:20
To ma z noseni mobilu v naprsni kapse

...

0 0
možnosti

·

17. 6. 2009 17:40
To jo.

Ale z čeho to máte Vy?

0 0
možnosti

Emilka

17. 6. 2009 14:01
Proč?

Prosím, neberte to nikdo jako bezcitnost a hrubost - ale proč mě to má zajímat? Protože je mladá? Protože je krásná? Protože je manželka fotbalisty?

Proti rakovině prsu svádí denně lítý boj tisíce českých dívek a žen, (na-)vždycky neznámých, starších i mladších a často nehezkých. A - pochopitelně - mediálně nezajímavých.

Všem, včetně té mladé dámy, mohu přát jen jediné. Aby to nevzdávaly, aby bojovaly jako moje sestra.

0 0
možnosti

Enti

17. 6. 2009 14:26
Re: Proč?

A vás někdo nutí ten článek číst?

0 0
možnosti

pyi

17. 6. 2009 13:32
stádia jsou raná, ten v bílém plášti je lékař..

a podobně, co chtít po novinářských blbech.. raní úsvit a ranné brambory jim vyhovují.. též mohou rovnou psát dochtor místo lékař, i buranskost se dá mírně stupňovat..

vůbec se nezmiňuji o podezřelosti raného stádia metastázované (sic!) rakoviny či faktu, že se o dámě mluví jen kvůli manžílkovi a ksichtíku.. takových žen bohužel je, co přijdou o okrasu a pak umřou..

0 0
možnosti

Tyntyn

17. 6. 2009 12:57
Metastáza v raném stádiu...

...je pěkná blbost. Metastáza je právě stádium nejpokročilejší... Že by existovaly výjimky jsem neslyšel.

0 0
možnosti

Pavel

17. 6. 2009 13:02
Re: Metastáza v raném stádiu...

Nador muze metastazovat i v rannejsim stadiu... mel jsem kamarada, ktery rakovinu...nekdy prave metastazy mohou objevit skutecny nador...

0 0
možnosti