130 let
Sylvia a Rafael van der Vaart.

Sylvia a Rafael van der Vaart. | foto: www.zimbio.com

Krásná manželka fotbalisty Realu Van der Vaarta má rakovinu

Sport
  •   11:49
MADRID - VIDEO - Těžké okamžiky zažívá v současnosti nizozemský reprezentační záložník Rafael van der Vaart. Krásná manželka fotbalisty Realu Madrid Sylvia má rakovinu prsu. Bývalý kapitán Hamburku, který loni posílil madridský celek, tak prožívá jedno z nejtěžších období své kariéry. Jak na hřišti, tak v soukromí.

U známé moderátorky a modelky byl nádor, který již metastázoval, objeven před měsícem. Od té doby se podrobuje jedenatřicetiletá kráska chemoterapii. Podle jejího doktora jsou má velkou šanci na uzdravení, jelikož byla nemoc objevena v ranném stádiu.

TO NEJLEPŠÍ Z VAN DER VAARTA:


"Sylvia s manželem prožívají těžké období, jsou ale připraveni bojovat," řekl rodinný právník. Bojovnost budou potřebovat, Rafael přišel do Realu před rokem jako jedna z největších hvězd Bundesligy a pilíř nizozemské reprezentace. V dresu "bílého baletu" ovšem nedostával příliš příležitostí, většinou pouze střídal.

KRÁSNÝ PÁR:

Spekuluje se, že po příchodu Kaká a možném Cristiana Ronalda, Francka Ribéryho a Davida Villy, by měl být Van der Vaart jedním z fotbalistů Realu, kteří budou na prodej.

Rafael a Sylvia se vzali před 4 lety, o rok později se jim narodil syn Damian Rafael.

Autor: Lidovky.cz