Pátek 7. června 2024, svátek má Iveta, Slavoj
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lidský potenciál na svazu není kvalitní

Pyšně ukazuje malého bílého kocourka. "To je Maximo de Bormio,“ usmívá se lyžařský trenér Petr Záhrobský (56), otec a trenér nejlepší české sjezdařky a mistryně světa ve slalomu Šárky Záhrobské. "Toho jsme si přivezli z finále Světového poháru,“ vysvětluje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

01da

2. 8. 2008 10:39
Lidský potenciál na svazu není kvalitní:

to je opravdu kráááásně řečeno R^

0 0
možnosti

Je Presný

1. 8. 2008 19:21
Ryzi pravda

Naprosto přesne popsal tento člověk skutečnosti ve vrcholovem sportu a okolo nej. Sejdířstvi okolo dotaci a pokrytectví OH funkcionařů včetně pana Jiraska a doufam i poslenich par agonistických roků prohnilých svazů.

0 0
možnosti

Markéta

1. 8. 2008 14:02
Díky!

Milý pane Záhrobský,

ohromně vám fandím, jste statečný člověk. To, co se děje u sportovních funkcionářů, jak neefektivně fungují sportovní svazy a jak se peníze nedostanou tam, kam mají, ale kdejaký úředníček si z nich uloupne, to se děje snad v každém odvětví. Ale je málo takových, kteří se nebojí říct pravdu nahlas a klidně zveřejnit i jména. Díky za tu statečnost, snad to i pro nás, ostatní, bude impuls, abychom se přestali ustrašeně krčit v koutku a s tím postsocialistickým hospodařením začali něco dělat!

0 0
možnosti

miroslavb

1. 8. 2008 12:57
pan zahrobsky lici skutecnost,

ktera neni hezka. ona navic ohrozuje vyvoj nadejnych sportovcu. ale jak jsem jiz napsal v roce 1987?): boj s dopingem je predem prohrany. nechme "sportovce" dopovat, ale nelitujme tyto gladiatory, kdyz spatne skonci. nemam mnoho zkusenosti, vim jenom na priklad, ze koular kalina zemrel na rakovinu v dusledku pouzivani anabolik. pouzivat podpurne latky je velmi blizke nefer jednani pri sportu: branky rukou, osklivy faul, zkraceni zavodni trate atd. jsem proti sporu, sam jsem vzdy rikal: nejsem sportovec, jsem clovek normjalne zijici, snazici se o vysokou telesnou (v dusledku i dusevni) kondici. diky te jsem mohl i lepe

0 0
možnosti

HlavaXXII

1. 8. 2008 12:42
Lidský potenciál na svazu není kvalitní

což ovšem není nic nového, překvapivého ani se to netýká pouze lyžování, že?

0 0
možnosti