Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lístky? Šance jen přes FIFA

Čeští fanoušci už vědí, kdy, kde a s kým si jejich fotbalová reprezentace zahraje na mistrovství světa. Jenže na vlastní oči ji uvidí asi jen pár stovek šťastlivců. Největší šanci mají ti, kdo si lístky objednají přes systém FIFA. Další fázi prodeje, do které půjde 250 tisíc lístků, spustí FIFA dnes.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kajaij

14. 12. 2005 13:17
http://www.albumfotek.cz
http://www.albumfotek.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.albumfotek.cz
0 0
možnosti

Howard

13. 12. 2005 23:02
Debilni rozdelovani vstupenek
Nechapu kretensky zpusob prodeje vstupenek, kdy hrajici zeme si rozdeli pouze 16% listku (to budou bezva stadiony, kde budou sedet pouze cinovnici plus turiste nemajici nic spolecneho s hrajicimi tymy). Je to tak blbe, ze to presne odpovida "inteligenci" fotbalovych cinovniku (nejen v Cesku ovladaji fotbal hrabivi bezmozci). A objednavani pres FIFA? Podminka, ze clovek musi platit pouze Master kartou - bezte se vycpat! Pouzivam VISA a kvuli vam to menit neminim - zkratka spolek tupcu...
0 0
možnosti

tatanka

15. 12. 2005 9:53
Re: Debilni rozdelovani vstupenek
Vazeny pane, o ""inteligenci" fotbalovych cinovniku" si rovnez nedelam zadne iluze, ovsem to co pisete vy neni rovnez uplna pravda: 1. 16% listku dostanou narodni fotbalove svazy k prodeji (obdarovani sponzoru, inteligentnich i ostatnich cinovniku apod)ve sve zemi - vsichni ostatni si mohou (a pokud chteji listek nebo alespon nadeji na jeho ziskani, i musi) objednat na strankach fifa. 2. Podminka platby KARTOU je, ze to bude MasterCard. Dalsi moznosti platby je bud tzv Lastschrift (vlastne povolite ze si fifa muze stahnout z vaseho uctu castku za listky - v nemecku naprosto bezny zpusob platby) nebo naprosto normali prevod penez z uctu (vaseho) na ucet(fifa). Toz tak.
0 0
možnosti

Aristo

13. 12. 2005 17:32
Vstupenky jen pro normální lidi
Němci mají samozřejmě zájem o návštěvníky, kteří tam něco utratí a ne o přiblblé české blbečky, kteří si přivezou z domova pár levných lahváčů a maximálně řízek. Styďte se, spodino Evropy!
0 0
možnosti

kajin

12. 12. 2005 16:18
http://www.albumfotek.cz
http://www.albumfotek.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.albumfotek.cz
0 0
možnosti

sam

12. 12. 2005 13:33
kratit naroky hracu???
Ti jsou snad jediny, kdo se zaslouzili o to, ze se tam vubec jede! At zkrati naroky bafunaru. Celkove je mi z toho nejak nevolno, a to to jeste nezacalo. Kdyz jsem v Portugalsku videl, jak se u hriste na lajne producirujou pred zapasem ty tlusty existence (Obst a spol) a mavaj kamaradum do hlediste, bylo mi zle.
0 0
možnosti

Siux

12. 12. 2005 13:46
Re: kratit naroky hracu???
To jsou ti paraziti, žijící na úkor ostatních. Zkrátka nenažraná sebranka!
0 0
možnosti

Surfer

12. 12. 2005 13:14
Fotbal
Je v tom ale pořádnej bordel. I přes FIFA není nikde zajištěno, že vstupenku člověk dostane. Objednat se dají na internetu, ovšem zájemci budou vylosování, takže záruka k obdržení vstupenky není prakticky žádná. Přál bych celé organizaci, aby se jim na to fanoušci jednoduše vykašlali!
0 0
možnosti