Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Malý Baroš

Sport

  16:49
PRAHA - Milan Baroš se rozhodl, že potrestá zlotřilé novináře. Nebude s nimi mluvit, protože se mu nelíbí, jak referují o jeho skandálech. Co s tím? Jednoduchá logika praví, že kdyby pan Baroš ty skandály nevytvářel, možná by o nich ani nikdo nepsal. Jenže to by kdysi obávaný kanonýr musel začít hledat chyby u sebe.

Milan Baroš foto: Michal DoležalČTK

Bohužel, jednodušší odedávna bývalo svádět prohry na jiné, nepřejícné závistivce. Řečeno s Werichem: abychom si nepřipadali tak malí, musíme přesvědčit sebe i okolí, že ostatní jsou ještě menší.

Uražený Baroš, který, jak sám prohlásil, má přece nějakou hrdost, se po vzoru Pavla Nedvěda rozhodl, že nebude komunikovat se světem prostřednictvím médií. Je otázka, koho tím vlastně potrestal. Novináře? Fanoušky? Sebe?

Někdo zodpovědný by mohl mladému muži, jehož talent uvadá, promluvit do duše. Aby si vzpomněl, co obnáší profesionalita. Možná i pokora. Třeba by se pak zase začal soustředit na góly.

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...