Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

MeToo pokračuje, zasáhlo e-sporty. Obviněni byli hráči, streameři, moderátoři i majitelé týmů

Už se nebojí promluvit. Po filmovém a hudebním průmyslu se nyní o své nemilé zážitky dělí i ženy v e-sportech. Kampaň MeToo, která se spustila obviněním režiséra a producenta Harveyho Weinsteina, obletěla svět a ženy napříč odvětvími sdílely své zkušenosti se sexuálním obtěžováním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Metody typu MeeTo umožňuje "privatizaci" soudnictví. Vina a trest se řeší nezávisle na stání justici. Z obvinění se stává automaticky vina, obhajoba neexistuje, trest je znám předem. (společenská a pracovní likvidace). Takhle přeci pracovala komunistická justice. Stačí mít možnost případ medializovat. Kdo by odolal pokušení takové moci.

Pokud na to společnost nenajde nějaký lék, tak nám tu korporace zavedou postupně čínský model sociálního kreditu. Sice budeme oficiálně žít ve svobodném státě, budou tu volby a tak, ale represe nebudou od státní moci, ale od korporací. Již dnes jsou známy případy, kdy za nevhodné názory banky zrušili někomu účet, Google smazal mail, o blokování na FB nemluvě. Nejen hříšníkovi, ale i rodinným příslušníkům.

0 0
možnosti
MT

Svetem chodi strasidlo. To strasidlo se jmenuje #MeToo.

No, jeste ze me se to netyka.. ;-D

1) nic nemam :-(

2) zen kterych jsem se dotkl bych spocital na prstech jedne ruky ;-(

0 0
možnosti
JN

Ti, kdo neprokáží svou nevinu? Já jsem myslel, že se v západním právním systému prokazuje naopak vina. To se už opravdu dostáváme do dob fašismu, komunismu a jiných diktatur. I když v dnešním postdemokratickém neoliberálním světě, kde na životě bílého nezáleží, se nelze čemu divit.

0 0
možnosti
OU