Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Moderátor přirovnal Williamsovou ke spálenému toastu. Nemůžu se na sebe ani podívat, kál se po výpovědi

Západní společnost v poslední době nahlíží na téma rasismu velmi citlivě. Americká veřejnost aktuálně nepřestává kroutit hlavou nad nemístným chováním Roba Ledermana. Moderátor rádia 97 Rock během pořadu Morning Bull Show přirovnal ženy tmavé pleti ke spáleným toastům, jeho urážkám neunikla ani tenisová hvězda Serena Williamsová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Euroamerická civilizace končí a nahradí ji civilizace nových pohlaví, klanění se agresivnějším a hlavně plodnějším.

Bílí prostě nerodí děti a raději pindají o těchto nesmyslech.

A děti jsou budoucnost.

0 0
možnosti
MP

Vyhazov z práce za protispolečenské vtipy - jako za normalizace. Nejvíc mě baví to trumfování, kdo se předvede s pobouřenějším a uvědomělejším komentářem...

0 0
možnosti
LZ

L10u87i22s 85Z86í94d57e27k

29. 3. 2021 15:24

Občané západní společnosti jsou "citliví" na tzv. rasizmus, stejně jako občané Východní Evropy byly na tzv. antisovětismu. Každý ví své, ale drží hubu, a na veřejnosti "podporuje bratrskou pomoc Varšavské smlouvy", jinak by přez ní dostal od té skupiny, co stanovuje, co se může říkat a myslet a přišel by o práci. Nic nového pod sluncem.

0 0
možnosti
IK

To teda toustíky pěkně vytočilo. Ještě bude nějakou chvíli trvat, než než toustíci pochopí, že humor je důvod k zasmání a né k útokům na nebohého moderátora.

0 0
možnosti
JK

Dostal síce padáka, ale na druhej strane je slávny. :-)

Robiť si dnes verejne v USA srandu z černochov je asi rovnako múdre ako bolo robiť si u nás verejne srandu z Lenina za komunistov.

0 0
možnosti
JN

J46i94ř21í 15N92o92v36ý

29. 3. 2021 6:02

Onen moderátor byl samozřejmě po zásluze odejit. Nicméně Halle Berry taky vypustila "moudro" dne: "Všechny černé ženy jsou krásné a zaslouží uznání";-D

0 0
možnosti