Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

MS v Liberci má další problémy, žalobu chystá ČHMÚ

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) chystá žalobu na organizátory světového šampionátu v klasickém lyžování v Liberci. Organizátoři údajně zneužili jeho služby při mistrovství světa, informovala dnes televize Nova.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radio

3. 6. 2009 15:39
ZZZ - nová obchodní zkratka Neumannové

Zlodějka Ze Zadova.....

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

2. 6. 2009 12:22
Modrá Katka krást může, patří mezi bandu vyvolených.

:))

0 0
možnosti

Jakub

2. 6. 2009 8:34
Sportovci sportovcům

Netahejme do toho politiku....at uz je selhání kdekoliv, pí. Neumannová se pasovala do role vrcholné manažérky a měla by mít také vrcholnou zodpovědnost. Obávám se, že v tomto případě se ale jednalo pouze o vrcholné ambice, které ovšem nebyly podpořeny žádnou faktickou odborností. Ono umět trénovat a dobře běhat na lyžích prostě a jednodušše nemusí být vhodný předpoklad pro vrcholnou manažérskou funkci. Spíš, jak je vidět v případě pí. Neumannové, se jedná o předpoklad velmi nevhodný. Snad by si konečně ona a jí podobní mohli  vidět dále než na špičku nosu a dělat to, co umí. A necpat se někam jen proto, že potřebují trafiku, protože sportovat už nemohou nebo je to nebaví. Do doby manažérského vzestupu pí. Neumannové jsem jí považoval za vcelku milou a šikovnou osobu, dobrou matku a vynikající sportovkyni. Dnes bohužel pod tíhou okolností musím konstatovat, že se jedna o jednu ubohou osobu, která buď neúmyslně (což ji nezbavuje odpovědnosti) nebo zcela vědomně okradla stát o dosti signifikantni částku (a tedy i nás!!!). Hamba jí. Doufám alespoň, že jí tato zkušenost bude stačit, aby už se nikdy do organisování nepouštěla, a věnovala se spíše tréningu nových talentů. 

0 0
možnosti

honzak

2. 6. 2009 8:27
to bude

kačena zírat, až se to rozjede! Všichni ji nechají být a dají ruce pryč. Jestli pak ví, co všechno podepsala?

0 0
možnosti

Petr

2. 6. 2009 8:26
A teď si představte Olympiádu v Praze

O kolik řádů více dluhů by mocipáni nasekali?

0 0
možnosti

Petr

2. 6. 2009 8:24
To se fakt vyplatilo

2 mld z peněz daňových poplatníků je v pr.... a ještě zůstaly dluhy. MOC HEZKÉ!

0 0
možnosti

josef

2. 6. 2009 8:17
ty peníze již nikdo neuvidí, ty jsou již pěkně

ty peníze již nikdo neuvidí, ty jsou již pěkně dávno zašité ve štruzoku u Katky, Jindry a hlavně primátora Liberce Kittnera, zvaného milovanými liberečáky "náš modrý Kíťa".

0 0
možnosti

A je to

2. 6. 2009 8:17
k článku

Hlavně ,že bylo pro firmy .které měly zakázky od magistrátu (ODS).Kamarádi zaplaceno dostanou,ostatní slušní podnikatelé ai univerzita NE!

0 0
možnosti

právník

2. 6. 2009 6:22
poučení (?)

Doufám, že nyní konečně propagátoři olympijských her v Praze sestoupí z říše pohádek na pevnou zem. Tyto žaloby v Liberci jsou vrcholem ledovce, pokud se věc řádně a důkladně prošetří (a propo, v jaké fázi je šetření Kontrolním úřadem, nějak je ticho po pěšině), dočkáme se s největší pravděpodobností zajímavých informací. Zkrátka musíme si troufat na to, co zvládneme. Neumím si představit olympiádu v Praze, resp. její přípravu, kdy jediný nabouraný kamion zablokuje dopravu v celé Praze, kdy stavební práce by byly v rukou stovek ke korupci náchylných úředníků na různých ministerstvech, kde výstavbu Potěmkinovy vesnice by splácely ještě generace našich dětí.

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

2. 6. 2009 6:20
Tak Katko, kolik melounků ti zůstalo za nechtíkama?

:)))))))))))

0 0
možnosti