Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Navrátilová se zlobí na Bushe i na Klause

Je trošku pomalejší, má víc vrásek, méně svalů, větší zadek a chce české občanství. Tak se vidí bývalá světová jednička Martina Navrátilová po dvaceti letech, které uběhly od jejího posledního soutěžního utkání na pražské Štvanici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nenavratil

9. 5. 2006 14:39
Martina je obdivuhodná, chytrá a vtipná ženská pise Hendrix

Nejak opomnel pridat - Martina, atraktivni, chytra atd...

I jemu samemu by to pripadalo pritahnute za vlasy zejo?!

0 0
možnosti

hendrixx

10. 5. 2006 8:46
Re:

Seš politováníhodnej zakomplexovanej ubožák. Ale pokud ti takovou výlevy na netu přinesou chvilkovou úlevu od tíživých osobních frustrací, budiž, pak to snad má nějaký terapeutický smysl. 

0 0
možnosti

Nenavratil

9. 5. 2006 14:37
Udělala pro naši zemi vynikající práci.Díky. Pise dalsi teplej

Opravdu? Cetl tenhle teplej vubec zahranicni tisk co o ni psal?

0 0
možnosti

Nenavratil

9. 5. 2006 14:34
'Atraktivni' teplouska

Navratilova, presto ze jeji vzereni vyvolavalo okamzitej odpud toho kdo se na ni podival i pred 20 lety, mela kliku ze se vubec do USA dostala. Tehdy ji strach z odmitnuti vstupu nedovolil aby kritizovala Americkeho presidenta. Vzdyt se na ni poradne podivejte. Representuje i Ceske zeny.

0 0
možnosti

hendrixx

9. 5. 2006 13:44
je skvělá

Martina je obdivuhodná, chytrá a vtipná ženská, která toho v životě dokázala a stále dokazuje 100x víc, než ti závistiví rozumbradové diskutující zde o hořtici a o tom, co Klaus řekl či neřekl. Nebýt jí, tak v osmdesátých letech nemá svět o existenci nějakýho Československa ani páru. Fandim jí a přeju jí stálé zdraví a dobrou náladu.

0 0
možnosti

oakman

9. 5. 2006 12:10
Ať táhne.....

...emigrantka jedna, tu čtu...... Tak mne napadá, že je možná nejvyšší čas obrátit tok místních dějin. Pokud nyní platí pravidlo, že talentovanější část národa periodicky prchá z této země před názory a skutky místních levicových Homo Habilis a pravicových Homo Erectus, je asi čas přemýšlet o tom, jak to obrátit. Problém je v tom, že pokud vyhodíme všechny zástupce zmíněných nižších vývojových stupňů lidství, populace Homo Sapiens v této zemi nevydá ani na národnostní menšinu...

0 0
možnosti

občan Brych

9. 5. 2006 23:49
Re: Ať táhne.....

 Prospělo ,by některým pisatelům,meně drog.Vystřizlivět!!! Doplnit si vzdělání,pravidla slušnosti a    pak snad použijí -li tito pábitelé latinu tak jak se od latiny očekává.Vystihne jádro věci.Rv

0 0
možnosti

adler

9. 5. 2006 11:33
Ma recht !

Krovinek je asi neskonale vetsi hovado nez Klaus, ale v zasade jsou si podobni tim jak deli spolecnost na sve stoupence a obdivovatele a zbytek tj. "nepratele demokracie"

0 0
možnosti

Smilodon

9. 5. 2006 10:33
Bushevik je ve srovnání s Klausem tragikomický hňup

Navrátilová nemůže srovnávat neporovnatelné. Klaus je sice namyšlený arogant a sebestředný mistr světa, ale jisté kouzlo osobnosti má. To se popřít nedá. Naproti tomu Bushevik je pologramotný a v minulosti ze závislosti na alkoholu léčený křupan, který svého postavení dosáhl pouze díky tatínkovým penězům a konexím. I z války - té vietnamské - dezertoval do klidu a tepla Národní gardy.

0 0
možnosti

Franta

9. 5. 2006 11:17
Re: Bushevik je ve srovnání s Klausem tragikomický hňup

Oba jsou nepřijatelní.Jsou ostudou obou států.

0 0
možnosti

Rico

9. 5. 2006 9:58
KECY, hloupé.

Prosím vás zklidněte se a podívejte se konečně trochu kolem sebe! Klidně i 5 cenťáků před vlastní nos. "Kremžská" hořtice je asi tak česká, jak je české rakouské město Krems. Zrovna tak jak Linecký řezy z Linz-e jsou původem od Dolní Lhoty pod Řípem. Bože, to bude trvat! Minimálně dalších 40 let. Co je české je hezké, a někdy nesmírně blbé.

0 0
možnosti

kolja

9. 5. 2006 11:10
Re: KECY, hloupé.

a co timto basnik rico chtel rici ?  :-/

0 0
možnosti

Vlastimil

9. 5. 2006 9:50
Martina asi příliš politiku nesleduje

jinak by Václavu Klausovi nevyčítala, že se nehezky vyjádřil k homosexuálním vztahům.

Pokud vím, tak se V.K. nikdy k homosexuálům nevyjadřoval. Jen vetoval zákon o registovaném partnerství osob stejného pohlaví a dobře to právně zdůvodnil.

Předpokládám, že Martina nesnáší presidenta USA George W. Bushe rovněž pro jeho postoj k homosexuálním vztahům.

0 0
možnosti

Ludek

9. 5. 2006 9:46
a co si o Kalusovi Martina myslela

predtim?

Prece vi, jak komunismus lidi pokrivil .

Nebo z nostalgie a servilnosti pozapomnela?

0 0
možnosti

Rico

9. 5. 2006 9:53
Re: KDY SI MĚLA O KLAUSOVI CO MYSLET? Za komoušů ani nepípl!

„Nebo z nostalgie a servilnosti pozapomnela?“ To je klasický příklad zabedněnosti home made: Co je na kritice Klause z úst Navrátilové servilní? To, že zde byli blbci 40 let u moci přece neznamená, že nemohu vyjádřit názor! Servilní byl pak ale každý, kdo držel hubu. Navíc je 16 let dost dlouhá doba na to, aby protagonisté jako Klaus procitli a přestali kádrovat. Demokraticky přímo NEZVOLENÝ prezident žvaní do všeho. Navrátilová má recht.

0 0
možnosti