Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neměli jsme ty správné typy hráčů

Trenér české hokejové reprezentace Vladimír Růžička se před začátkem mistrovství světa ve Švýcarsku obával výkonů brankářů a obránců, nakonec však v klíčovém momentu turnaje národní tým zklamal hvězdný útok. Růžička měl k dispozici Jaromíra Jágra, Patrika Eliáše, Milana Michálka, Jana Marka či Petra Čajánka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman

10. 5. 2009 11:08
Takové typy hráčů máme

Např. řada mistra Skuhravý-Košťál-Kumštát, ta válcovala a přehrávala všechny, ale chybí vůle je zařadit a vyzkoušet.

0 0
možnosti

realista

9. 5. 2009 0:24
VĚNOVAT SE DĚTEM,INVESTOVAT PENÍZE DO MLÁDEŽE

tam je zakopaný pes.Nemáme li výsledky už od 14ti let,žádné později nepřijdou.Je potřeba investovat do dětí,hokej se stal sportem pro bohatší rodiče,spousta kluků se k hokeji prostě nedostane.Právě děti z nemajetných rodin bývají ctižádostiví,ale ti sedí doma u starého compu.Typy hokejistů Jágra,Haška vyrostli v podmínkách,kdy každý kluk mohl zkusit,zda na to má,.....dnes už to neplatí.Škoda,miliardy se rozfrcají v arbitrážích zaviněných politiky,ale do mládežnického sportu se nedostanou.VV>-VV 

0 0
možnosti

Mejla

8. 5. 2009 23:40
Hlavně je špatný typ trenéra. Ten Kůžička nebo Růžička

je neschopný cokoliv systematického vytvořit, což u jeho 5 tříd obecné ani nepřekvapí. Hráči jsou individuálně dobří, ale hrají bez ladu a skladu páté přes deváté.

0 0
možnosti

blumfeld

8. 5. 2009 12:34
Hračička trenér, hračičkové na ledě

Rusové i Kanada do toho chodí prsama jak proti kulometům.... ti naši se mazlí s pukem kolem mantinelů. Jsou podělaní, techniku mají ale chybí jim fyzička pro větší důraz. Podívejte se na ruské nadupané stroje! Vokoun se omluvil, že prý "se necítí"8-o - co to proboha je? Co potřebujeme je trenér typu Tichonova, ale ne jenom u reprezentace.

0 0
možnosti

blumfeld

8. 5. 2009 12:21
Neměl ty správné typy

...a kdo mu je vybíral? Růža kombinuje, kombinuje až překombinoval... o tom to je.

0 0
možnosti

r.r

8. 5. 2009 9:48
---

Neviem naco je dobra taka kritika, predsa ste obhajili pozicie z minuleho roku a je to uspech.

0 0
možnosti

Pamětník 2

8. 5. 2009 9:40
Neměli jsme ty správné typy hráčů

Hlavně,že víme,kde se stala chyba.Mrháním peněz,jsou přípravné zápasy reprezentace,kde nastupují hráči,kteří se z 80%,na mistrvství nedostanou.Ukazuje se,že spoléhat na hvězdy ze zahraničí je ošidné.A neplatí to jen o hokeji.Pravda je,že doma taková kvalita není,ale čekat na hráče v NHL,kteří vypadnou,protože se neprobojují dál se ukazuje také ošidné.Když k tomu připočteme jen několik málo těch,kteří i po uvolnění,nemají chuť hrát,těžko se správné typy hledají.Ale i tak klobouk dolů před těmi,kteří Růžičkovi vyšli vstříc.Že tonevyšlo podle jeho představ,je vidět,že si musíme zvykat i na neúspěchy.A pokud porazíme mužstva,která nefigurují na předních místech,úspěchy nebudou.

0 0
možnosti