130 let

Diskuze

Neměli jsme ty správné typy hráčů

Trenér české hokejové reprezentace Vladimír Růžička se před začátkem mistrovství světa ve Švýcarsku obával výkonů brankářů a obránců, nakonec však v klíčovém momentu turnaje národní tým zklamal hvězdný útok. Růžička měl k dispozici Jaromíra Jágra, Patrika Eliáše, Milana Michálka, Jana Marka či Petra Čajánka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman

10. 5. 2009 11:08
Takové typy hráčů máme

Např. řada mistra Skuhravý-Košťál-Kumštát, ta válcovala a přehrávala všechny, ale chybí vůle je zařadit a vyzkoušet.

0 0
možnosti

realista

9. 5. 2009 0:24
VĚNOVAT SE DĚTEM,INVESTOVAT PENÍZE DO MLÁDEŽE

tam je zakopaný pes.Nemáme li výsledky už od 14ti let,žádné později nepřijdou.Je potřeba investovat do dětí,hokej se stal sportem pro bohatší rodiče,spousta kluků se k hokeji prostě nedostane.Právě děti z nemajetných rodin bývají ctižádostiví,ale ti sedí doma u starého compu.Typy hokejistů Jágra,Haška vyrostli v podmínkách,kdy každý kluk mohl zkusit,zda na to má,.....dnes už to neplatí.Škoda,miliardy se rozfrcají v arbitrážích zaviněných politiky,ale do mládežnického sportu se nedostanou.VV>-VV 

0 0
možnosti

Mejla

8. 5. 2009 23:40
Hlavně je špatný typ trenéra. Ten Kůžička nebo Růžička

je neschopný cokoliv systematického vytvořit, což u jeho 5 tříd obecné ani nepřekvapí. Hráči jsou individuálně dobří, ale hrají bez ladu a skladu páté přes deváté.

0 0
možnosti

blumfeld

8. 5. 2009 12:34
Hračička trenér, hračičkové na ledě

Rusové i Kanada do toho chodí prsama jak proti kulometům.... ti naši se mazlí s pukem kolem mantinelů. Jsou podělaní, techniku mají ale chybí jim fyzička pro větší důraz. Podívejte se na ruské nadupané stroje! Vokoun se omluvil, že prý "se necítí"8-o - co to proboha je? Co potřebujeme je trenér typu Tichonova, ale ne jenom u reprezentace.

0 0
možnosti

blumfeld

8. 5. 2009 12:21
Neměl ty správné typy

...a kdo mu je vybíral? Růža kombinuje, kombinuje až překombinoval... o tom to je.

0 0
možnosti

r.r

8. 5. 2009 9:48
---

Neviem naco je dobra taka kritika, predsa ste obhajili pozicie z minuleho roku a je to uspech.

0 0
možnosti

Pamětník 2

8. 5. 2009 9:40
Neměli jsme ty správné typy hráčů

Hlavně,že víme,kde se stala chyba.Mrháním peněz,jsou přípravné zápasy reprezentace,kde nastupují hráči,kteří se z 80%,na mistrvství nedostanou.Ukazuje se,že spoléhat na hvězdy ze zahraničí je ošidné.A neplatí to jen o hokeji.Pravda je,že doma taková kvalita není,ale čekat na hráče v NHL,kteří vypadnou,protože se neprobojují dál se ukazuje také ošidné.Když k tomu připočteme jen několik málo těch,kteří i po uvolnění,nemají chuť hrát,těžko se správné typy hledají.Ale i tak klobouk dolů před těmi,kteří Růžičkovi vyšli vstříc.Že tonevyšlo podle jeho představ,je vidět,že si musíme zvykat i na neúspěchy.A pokud porazíme mužstva,která nefigurují na předních místech,úspěchy nebudou.

0 0
možnosti