Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neumannová dostane další miliony

Pořadatelé lyžařského mistrovství světa v Liberci dostanou dalších 15 milionů. Částku jim přislíbilo krajské zastupitelstvo. Peníze půjdou na doprovodný program, jehož náklady mají celkově dosáhnout 80 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

9. 3. 2009 10:22
fghfgh

VVVVVVVVVVVVVVVV(Y)mitukim te

0 0
možnosti

MOD

28. 2. 2009 0:26
to ty miliony mohli rovnou zapálit před Kittnerovou radnicí,

to ty miliony mohli rovnou zapálit před Kittnerovou radnicí, aby se aspoň liberečtí bezdomovci mohli ohřát. Aspoň by to bylo k něčemu dobré.

0 0
možnosti

Jeseter

26. 2. 2009 11:13
Zvykejte si

az vam Praha pritahne Olymopiadu;-D;-D;-D!!

0 0
možnosti

Beda

25. 2. 2009 18:53
Lihovky???

Proč nenapíšete , že to jde na MS-2009 . Ubožáci v lihovkách už konešně pište správné titulky !!!!!Už od rána asi chlastáte . aspoň to opravte !!!

0 0
možnosti

franta

25. 2. 2009 16:48
Hejtman Skokan

a podlejzavej starosta Kittner si namastili kapsu,kde tecou statni penize tak z ODS se stavaji supy. Az to skonci jsem zvedav zda media se jim podivaj na zoubek:-PRv

0 0
možnosti

pavla

25. 2. 2009 13:26
to jde z našich daní

neuvěřitelné... EUEU:-©EU

0 0
možnosti

Hanka

25. 2. 2009 12:21
Jděte s těma akcema už někam

Na co si ta naše malá republika hraje? Miliony lidí nevědí ani, že existuje ČR, a prý reklama pro Liberec. Proč se pořád cpeme do různých nesmyslů, které moc lidi ani nezajímají. Stojí to vždy plno úsilí, nervů a hlavně milionů. Tato akce mi připomíná ten loňský nesmysl zde v Praze. Hrůza!! Že Neumannová vůbec takové akce bere na svá bedra, že se neživí něčím užitečnějším. Na nic jiného zřejmě nemá, tak ať jde studovat a dožene co díky lyžování zameškala.

0 0
možnosti

Občan

25. 2. 2009 11:30
Proč na gladiátory doplácíme?

Domnívám se, že by měli být odměňování ze vstupného na jejich gladiátorských hrách, eventuálně Sazkou. Nechápu, proč jako občan Kocourkova, kterého gladiátorské hry nezajímají, je neustále těmito pofidérními lidmi okrádán. Navíc, musím zaplatit dražší zboží a služby od různých sponzorů, kteří opět získají prachy od občana. Je nutné rozlišovat investice do sportu (mládež, zdravý životní styl, amatérství) a investice dobře placeným profíkům. Ve druhém případě mě, gladiátoři, nechejte na pokoji! Jsem ochoten podporovat ušlechtilejší věci - znalostní soutěže, podporovat soutěže mladých spisovatelů, básníků, badatelů, fotografů, modelářů přístrojů (robotů). Toto vše člověka obohacuje, rozšiřuje  rozhledy a nadání. Bohužel, poctivou prací člověk nezbohatne. Proto tatínci usilují o to, aby se jejich ratolesti učily mlátit to různých nesmyslů - gumových kotoučů, kulatých předmětů ( golf, fotbal, tenis) a podobně. Tak gladiátor zbohatne a ještě mu stát (tedy i já) připlatím. Hrozná společnost v Kocourkovech!!

0 0
možnosti

Xman

25. 2. 2009 10:28
NEUMANNKO: TAHNI UZ DO PRDELE!!!

Organizacni vybor a pani politici si z nas uz delaji prdel. Penize byly domluvene jiz v prosinci - tvrdi pak Skruzny.... Jsou to nejvetsi smejdi v historii ceskeho sportu. Myslim, ze nejvetsi ostudou pro slecnu Neumannovou-Jindrovou by bylo, kdyby jim nikdo na zaverecny ceremonial neprisel!!!! Docela mi zajjimalo, jake penize byly vubec schopni Neumannova a spol. sehnat? a kolik z nasich kapes se presypalo do jejich. Vstavaji mi hruzou vlasy na hlave, pri prohlasenich, ze Neumannka chce pokracovat v manazerske praci v Olympijskem vyboru anebo jine sportovni organizaci. At radsi zmizi na svou vytouzenou staz do Italie, o ktere mluvi a uz se z ni nikdy nevraci!!!

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

25. 2. 2009 10:38
Re: NEUMANNKO: TAHNI UZ DO PRDELE!!!

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

lucía

25. 2. 2009 9:34
Dostane je přímo jen Katka nebo i její známí??

No, každá šaškárna musí jednou skončit. Máme naštěstí poučení z krizového vývoje a víme, že olympiáda by při podobném podnikatelském záměru dopadla dráž. Sežeňte si noviny několik let zpět. Nejmenovaná osoba se tam dušuje, že z veřejných prostředků nepůjde na tuto lyžovačku ani koruna. Doufám, že i teď se drží slovo a patnáct milionů platí PRAMEN-RYBY-ZVĚŘINA ...

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

25. 2. 2009 10:39
Re: Dostane je přímo jen Katka nebo i její známí??

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti