Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

NHL: Hemský se Škoulou rozhodli

Sport

  8:53
NEW YORK - Český hráč Aleš Hemský byl v nedělním zápase NHL jediným úspěšným aktérem penaltového rozstřelu mezi Edmontonem a Columbusem, čímž se zasloužil o vítězství Oilers 4:3. Čtyřiadvacetiletý útočník přispěl k sedmé domácí výhře Edmontonu za sebou i brankou v základní hrací době a byl vyhlášen první hvězdou utkání.

Aleš Hemský z Edmonton Oilers v akci foto: ČTK

Sváteční střelec Martin Škoula rozhodl gólem v prodloužení o vítězství Minnesoty 2:1 nad Los Angeles. Český obránce vstřelil třetí gól sezony, díky kterému se Wild opět osamostatnili v čele Severozápadní divize.

Český brankář Dominik Hašek přispěl dvaadvaceti úspěšnými zásahy k vítězství Detroitu 4:2 na ledě Buffala. Pardubický rodák nastoupil po třítýdenní absenci kvůli zranění podruhé v řadě do branky Red Wings a pomohl týmu k teprve druhému dvoubodovému zisku v posledních 12 zápasech. Jednu asistenci zaznamenal i jeho spoluhráč Jiří Hudler.

Autoři: ,

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...