Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nová Vaidišová? Ne, první Kvitová

Blond vlasy, vysoká postava, teenagerský věk a důrazně hraný tenis. Ne, to není Nicole Vaidišová, ale její možná nástupkyně na českém ženském tenisovém trůně. Osmnáctiletá Petra Kvitová na úvod sezony vyhrála turnaj v Hobartu a navíc o víkendu předvedla svůj talent na Fed Cupu v Brně. Vyhrála obě své dvouhry a výrazně tak přispěla k postupu do semifinále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mája

17. 2. 2009 15:36
Pochvala

Ivko, pěkný článeček R^

0 0
možnosti

V

16. 2. 2009 20:53
proc delat tu skolu

skoro me napada, proc by tu skolu vubec mela dodelavat. Cloveka to moudrejsim neucini a obzivu z toho certifikatu muze mit zpravidla jen takovou spise prumernou...

treba takovy Bill Gates kdyby tenkrat chtel tu skolu dodelat, treba by minul tu svoji lod a nestal by se z nej (z daleka ci blizka) takovy magnat, jakym se stal a k cemu by mu byl ten titul, ci ta skola. Ani se dnes nemusi ve spolecnsti stydet za to, ze nema to vzdelani, a uplne stejne je to s tenisovymi hraci, kteri to dotahnou a vyhraji na turnajich aspon nejakou tu desitku milionu dolaru - ta skola, pokud tedy nejakou maji, je jim pak k nicemu. Ta se hodi jen kdyz v tenise selzou, tedy nevydelaji ty penize. Chtit ted dodelat tu skolu se rovna pochybam o takovemto uspechu. Navic skola se da studovat klidne i ve triceti a i petatriceti, kdyz se chce.

0 0
možnosti

Vašek

13. 2. 2009 0:19
Je dobré, že se objevila taková dívka.

Vychoval jsem přes sto mladých reprezentantů v jiném sportu a vždy mne potěší, když vidím i v jiných sportech mladé lidi se slušným chováním a rozumným přístupem ke sportu, který si sami zvolili. Je to otázka dlouhodobé výchovné práce a jen taková nese výsledky. Většina mých odchovanců také ukončila studium na VŠ. Není větší uspokojení pro trenéra.  

0 0
možnosti

Am

10. 2. 2009 16:14
Kvitová forever !

R^

0 0
možnosti

mmf

10. 2. 2009 12:11
držím Vám palce , slečno

ať Vám to vydrží poněkud déle , než kalifornské slečně Vaidišové , ta tu svoji slávu neustála skoro ani  rok a už se vrátit nemůže - zpychla a zlenivěla .... To ostatní je sice k životu též příjemné , ale zůstat v prvé desítce se s tím nedá .

Kvituji s povděkem , že i v Česku vyrůstají nové kvalitní hvězdy inteligentního sportu č.1 R^R^R^

0 0
možnosti

karlos

9. 2. 2009 13:01
konecne

No konecne taky dobra tenistka s peknejma prsama, na kterou se da koukat

0 0
možnosti

pajtas

9. 2. 2009 11:41
Kvitová

tato hracka ma pred sebou skvelou budoucnost , hrala chytre a s velkou bojovnosti R^R^R^R^R^R^;-)

0 0
možnosti