130 let

Diskuze

Hned první rok otočil sto milionů. Bartoníček prodává kola už od revoluce

Jen co na Václavském náměstí docinkaly klíče, opustil teplou trenérskou židli a vrhl se do tehdy neznámých podnikatelských vod. Včasné rozhodnutí vyneslo cyklistické legendě Antonínu Bartoníčkovi (66) stamilionové obraty, ale po letech permanentního nasazení také varovný signál v podobě mozkové příhody. Po ní přístup k životu přehodnotil. Přinášíme vám další pokračování seriálu Šampioni po letech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Obrtel Michal

24. 7. 2015 8:41

Nedokáži si představit povolení dopingu. Nedokáži si představit závodníky, kteří by nedopovali, jak se celý život dívají na záda ujíždějícím pilulkářům ? Dopadlo by to tak, že na Tour by jezdili jen nadopovaní. Že se stanou později možná mrzáky ?  Platí tady -Bližší košile než kabát. Nebo už jste viděl, že by se přestalo krást, protože může být zloděj v budoucnu zavřenej ?

0 0
možnosti
VV

26. 7. 2015 11:39

Taky muj nazor, souhlasim. To by proste neslo.

Reseni, tedy spise takove castecne reseni, bych ale videl v ustaveni cistych a 'spinavych' soutezi, kde na tech spinavych by nikoho nezajimalo, co do sebe zavodnici cpou, ci pichaji. Byla by nejaka sportovni asociace, pod jejiz zastitou by byly jen ciste zavody a jina asociace, ktera by zastitovala ty spinave. A sportovci by se od mladi museli rozhodnout, jakou zavodnickou karieru si vyberou, a prestoupit by se dalo jen z te ciste do spinave, nikoli naopak.

Sice by to problem dopingu v tech cistych soutezich nevyresilo, ale tlak na ciste sportovce by to zmensilo.

0 0
možnosti