Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Slavia vypadla z poháru s Čáslaví

Sport

  19:03
PRAHA - Slavie vypadla ve druhém kole Poháru ČMFS. Trojnásobný vítěz této soutěže inkasoval na hřišti druholigového nováčka v Čáslavi čtyři góly. Slávisté v závěru mohutně dotahovali, nakonec ale prohráli 3:4.

Trenér fotbalové Slavie Praha Karel Jarolím foto: Kamaryt MichalČTK

Slavia přijela bez slovenských fotbalistů Šventa s Krajčíkem a bez obránce jednadvacítky Latky, kteří jsou na reprezentačních srazech. Trenér Karel Jarolím také šetřil svého syna Lukáše a Vlčka, ale když favorit po prvním poločase prohrával 0:1, poslal oba na trávník. Přesto domácí zvýšili až na 4:1. Slavii se málem podařilo vyrovnat, dva góly dal sedmnáctiletý talent Necid, ale jednobrankový domácí náskok ubránili, i když sudí nastavil šest minut.

Slávistický kouč kritizoval především výkon obrany, do níž příliš nezasahoval. "Chyby v zadních řadách jsou neomluvitelné. Do druhého poločasu jsme chtěli změnit vývoj utkání střídáním, bohužel jsme vždy dostali rychlé branky," posteskl si Jarolím. A žehral i na to, že nemohl postavit nejsilnější jedenáctku. "To, že se pohárový zápas hraje v reprezentační přestávce, je evropská rarita," řekl Jarolím.

Autor:

Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.
Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.

Každá budoucí maminka se snaží zajistit pro své miminko jen to nejlepší. GS Mamavit je komplexní multivitaminový doplněk, který je speciálně...