Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Soutěž o logo OH 2020 má vítěze

Soutěž, kterou vyhlašoval SportReport.cz má svého vítěze. Nejvíce se vám líbil návrh Jiřího Holoubka, který je studentem Integrované střední školy polygrafické v Brně. Jeho návrhu dominuje jeden ze symbolů Prahy - Staroměstský orloj.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

učastník soutěže (modré věžičky

24. 3. 2009 8:47
marek

Jestli se logo líbí či ně, je pouze subjektivní názor každého z nás. Někomu se líbí či ne. Je stejně zbytečné se tu tudíž hádat a urážet, je to ubohý. Mě osobně se toto dílo líbí jako obrázek, ale ne jako logo. Můj názor. Vítezi gratuluji :-)        PS: Logo Londýna je hezké, je uzavřené a použitelné. Totot vítězné nikoliv.

0 0
možnosti

matěj

1. 11. 2008 23:20
Gratuluji vítězi.

Tak to logo už máme.Stačí jen každého plátce daně zatížit asi sto tisíci korunami dluhu a máme největší modrý tunel na světě.

0 0
možnosti

patka

29. 10. 2008 14:20
Směšné,

pro výtvor tohoto druhu je jen jediné pojmenování: s.r.a.č.k.a

0 0
možnosti

Jiří Novák

31. 10. 2008 17:20
Re: Směšné,

Hmm, hlavně se naučte pravidla hladké sazby a až budete psát takové vulgární výrazy a jestli neviíte o co se jedná, tak za každým interpunkčním znaménkem musí následovat mezera, pak můžete klidně někoho urážet. Podle mě je to logo velice povedené, a když budete někoho kritizovat, tak bych chěl vidět váš nápad na logo a jeho zpracování.

0 0
možnosti

jan

28. 10. 2008 17:54
achjo

loga zvlaste takovych akci musi delat vyhradne profesionalove. coz pan vitez neni a "logo" tomu odpovida. nastesti nebude ani olympiada natoz jeho "orloj", takze se nebudu muset stydet. to, ze se autorovi nelibi logo londynske olympiady jen svedci o tom, ze je mimo obor a nevidi v nem potencial dalsiho vyvoje a uplatneni v aplikacich - narozdil od ukecaneho, ilustratorsky a graficky upachteneho orloje s ubohou typografii a neprijatelne upravenem logu OH (kruhy deformovane stetcem v illustratoru). hlavne, ze si ke sve mazanici prdnul znacku trade mark. smesne. jen diky takovym "grafikum" je obor grafickeho designu v cechach zprznen a zahnojen jak snad nikde v evrope. a podobne zbytecne souteze tuto amaterskou cinnost (v tom nejhorsim slova smyslu) podporuji a medializaci je povysuji na neco, o cem by se snad melo cist a mluvit. kutilstvi je fajn, ale ma sve hranice. pokud chce nekdo udelat logo, postavit dum nebo vyoperovat slepak, aniz by byl designer, architekt nebo chirurg, at si to dela, je svoboda. ale sobe a doma! ale at se laskave neplete do prace profesionalu a neudeluje jim jeste "knizeci" rady a nehodnoti jejich praci. mejte alespon soudnost!

0 0
možnosti

J.H.

30. 10. 2008 15:57
Re: achjo

děkuji ta kritiku, to Vám jde dobře. Studuji polygrafii takže jedním z oborů je grafika. Nebudu se hádat, každý má svůj názor. Počítal jsem s ní. Logo bych stejně ted udělal uplně jinak. Navíc to dělám protože mě to baví a neberu to log vážně. Byl to jeden z prvních pokusů. Ted k lomu logu pro Londýn. Myslím že je to opravdu hrozné. Neznám nikoho komu by se líbyl. Grafikům možná ale měl by o by o tom rozhodovat obyvatelstvo. A za tyhle hrůzy se platí miliony. Přeji hezký den

0 0
možnosti

ALOIS.AMERICAN

25. 10. 2008 21:24
LOGO 2020

EXCELLENT JOB, JE TO OPRAVDU SUPER LOGO,JA TAKY VOLIL PRO TO NEKOLIKRAT>->-

0 0
možnosti