Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Švancara: Trest mě změnil. Začal jsem víc žehlit

Osm týdnů bez fotbalu. Pokud se hráč nezraní, v Česku tak dlouhou pauzu během sezony nezažije. Útočník Petr Švancara (31) má za sebou jinou zkušenost. Nucený půst jedné z ligových hvězd zítra skončí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JaS

17. 10. 2009 12:57
Začal víc žehlit.

Koupil si nové prkno a žehličku.

0 0
možnosti

Petr

17. 10. 2009 12:08
Podobné souboje

Disciplinárka jedná v duchu toho, že na malé musí být větší přísnost. Podobných zákroků proběhne při fotbale spousta, rozhodčí je často ocení žlutou a dál to nikdo neřeší. Petr Švancara má pravdu o utkání Sparta Slávia. Jak to, že se nikdo nepozastavil nad zákroky loktem v tomto utkání? A jak to, že nikdo nechce vidět chování, strkání a vulgarity páně Řepky?

0 0
možnosti

Pamětník 2

17. 10. 2009 15:39
Re: Podobné souboje

Petře,naprosto s Vámi souhlasím.Tlučení lokty je věnována minimální pozornost ze strany nejen rozhodčích,ale hlavně trenérů.To stejné je nesmyslné tahání za dresy. Když se konečně některý rozhodčí rozhodne někoho za tento zákrok vyloučit,nebo je usvědčen z videozáznamu,následuje nepřiměřený trest.Pokud budeme slyšet názor od lidí,kteří mají k fotbalu blízko,že dnes se "kope" i rukama ,je zbytečné o něčem debatovat.Jen mne zaráží,že k těmto způsobům hry,se nevyjadřují bývalí ligoví hráči i rozhodčí,kteří už skončili aktivní činnost.Jinak doufám,že Petr Švancara nebude i dál víc sledovaný než ostatní a pomůže svému Slovácku.Hodně to potřebuje.

0 0
možnosti