Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tři zápasy pro Zidana, dva pro Materazziho

FIFA udělala definitivní tečku za úder hlavou, kterým francouzská fotbalová legenda Zinedine Zidane v průběhu prodloužení finále MS složila k zemi italského obránce Marca Materazziho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tonda

20. 7. 2006 21:16
Vidim to jinak

Materazzi Zidana tak dlouho provokoval, az to Zidane nevydrzel. Prrotoze mu nemohl dat pesti, (kvuli 190 cm Itala by to asi prohral), dal mu berana.

Skandalni je, ze provokater dostal mensi penezni trest jak Zidane. Byla to cilena provokace nejlepsiho hrace Francouzu, ktereho chteli Italove za kazdou cenu eliminovat. Italove jsou intrikani a podrazove. Fotbal, ktery je postaven na intrikach a vzajemnem verbalnim napadani hracu, ktere se netresta, se stal hrou hulvatu a primitivu, kasirujicich zavratne gaze. Vykony predvedene na turnaji byly diky defenzivni rozestaveni muzstev  a jejich taktice slabe, nudne, neatraktivni. Nafoukani Brazilci a Argentinci ukazali jenom tu nafoukanost. Cutalo se ponejvice ve stredu hriste, padlo velmi malo branek, fotbal ztratil libivost a atraktivitu.

0 0
možnosti

klkkrd

20. 7. 2006 15:48
hlavně nestranně

Klasická ukázka "nestranného" rozhodování. Společenská objednávka nad zdravý rozum. Kdyby na místě Zidaneho byl někdo jiný, byl by jednoznačně zatracen a o nějakých příčinách napadení by se vůbec nediskutovalo.

0 0
možnosti