Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Fenin si pohrál s obráncem a gól poté oslavil s holým pozadím

Sport

  10:28
FRANKFURT/PRAHA - Dvakrát na sebe dokázal v sobotním zápase s Bayernem Mnichov upozornit český útočník Martin Fenin, který hájí barvy Frankfurtu. Dvaadvacetiletý odchovanec Teplic vstřelil v německé lize svůj druhý letošní gól, který navíc znamenal vítězství nad vedoucím Bayernem. Ten poté oslavil s fanoušky i stáhnutím trenýrek.

Feninova oslava. foto: www.bild.de

Běží 89. minuta zápasu mezi Frankfurtem a Bayernem v rámci 27. kola německé Bundesligy. Stav utkání je 1:1, což je ztráta především pro hosty bojující o titul.

O pár vteřin později je pro bavorský gigant ještě hůře. K míči se pravé straně pokutového území dostane český útočník Martin Fenin, pár vteřinek si pohraje s obráncem Alabou a poté střelou ke vzdálenější tyči téměř z nulového úhlu protrhne své téměř sedmiměsíční čekání na gól.

FENINOVA VÍTĚZNÁ TREFA DO SÍTĚ BAYERNU:

Není se možná moc co divit, že branku následně oslaví na reklamním panelu s fanoušky a po chvíli také se staženými trenýrkami. Bayern přišel o devatenáct zápasů trvající neporazitelnost, o první místo v tabulce ale nakonec ne.

"Byli lepší po všech stránkách. Zasloužili si vyhrát. Více jak porážka mě ale mrzí zranění Van Buytena," řekl po duelu kouč hostí Van Gaal a připoměl ztrátu klíčového beka po souboji s domácím útočníkem Russem v 80. minutě zápasu.

Autor: