Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Hvězda amerického fotbalu přeskakovala býky ve Španělsku, riskovala tím stamilionovou smlouvu

Sport

  13:58
Pamplona - K velmi netradiční akci se odhodlala jedna z největších hvězd amerického fotbalu NFL Josh Norman. Jednatřicetiletý Američan hájící barvy Washingtonu Redskins byl spatřen na tradičním běhu s býky ve španělské Pamploně. Do riskantní zábavy se Norman pustil i s vědomím, že mu začíná běžet předposlední rok z pětileté smlouvy, která mu zaručuje souhrnný příjem 75 milionů dolarů (přibližně 1,7 miliardy korun).

Běh na vytyčené trati dlouhé 850 metrů trval dvě minuty a 41 vteřin. foto: ČTK

První ze série slavného festivalu běhu s býky San Fermin ve Španělsku opustili podle prvotních informací tři lidé ve vážném stavu a dalších sto bylo zraněno. Jedním z účastníků zaběhnuté akce byl i přední hráč amerického fotbalu Josh Norman.

„Byla to legrace. Stálo to za to. Fakt se to vyplatilo. Skvělá zkušenost,“ rozplýval se na svém Instagramu hvězdný cornerback Washington Redskins.

11.července 2019 v 20:20, příspěvek archivován: 13.července 2019 v 13:51

VIDEO: Washington Redskins' Josh Norman casually jumping over bulls in Pamplona ?? https://t.co/7CaPJyZeYs

Pro zobrazen? videa mus?te m?t zapnutou podporu JavaScriptu

Washington Redskins' Josh Norman casually jumping over bulls in Pamplona https://t.co/7CaPJyZeYs

Do útěku před davem rozvášněných sudokopytníků se zadák Rudokožčů pustil i s vědomím, že začíná za dva měsíce nová sezona a běží mu předposlední rok z pětileté smlouvy. Ta mu garantuje souhrnný příjem 75 milionů dolarů (přibližně 1,7 miliardy korun).

Na jednom z videí na sociálních sítích je Norman přímo zachycen, jak v aréně, kde se zápasy zakončují, přeskakuje dvakrát napřímo přes rohy býka. „Musel jsem se postavit býkovi přímo čelem. Jeden z nejlepších dnů mého života,“ prohlásil hvězdný Američan.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!