Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Italský zázrak rozesmál i sudího. Po smeči mu vypadla raketa z ruky, výměnu chtěl ukončit fotbalově

Sport

  5:00
Kolín nad Rýnem - Je mu teprve devatenáct let, přesto si už ale pomalu začíná podmaňovat tenisový svět. Jannik Sinner baví experty svoji efektivní hrou, kterou čas od času proloží technickou finesou. Ne každá ale může vyjít, a tak dokáže italský benjamínek pobavit přítomné fanoušky i rozhodčího.

Nadějný italský tenista Jannik Sinner. foto: instagram- Jannik Sinner

Do čtvrtfinálového duelu na turnaji v Kolíně nad Rýnem proti zkušenému Gillesovi Simonovi vstupoval Sinner v roli mírného favorita a své papírové předpoklady potvrdil po vítězství 6:3, 0:6 a 6:4.

Z celého utkání ale zaujal nejvíce moment z průběhu prvního setu. Sinner si ostříleného Simona vytáhl kraťasem k síti, následně jej přeloboval a dobíhající Francouz míč jen nalil Sinnerovi na raketu.

Výsledek?

Devatenáctiletý Ital svoji smeč trefil tak nešťastně, že mu při ní raketa vypadla z ruky, Simon míč jen vrátil přes síť a Sinner dokonal celou situaci tím, že míč komicky odehrál hlavou do zámezí.

Celou výměnu ocenili diváci uznalým potleskem, umpirovému rozhodčímu zase vyloudila úsměv na tváři.

„Nejenže hraje Sinner skvěle tenis a je jednou z největších nadějí, on do toho zvládá evidentně i skvěle hrát fotbal,“ narážel na jeho hlavičku jeden z tenisových fanoušků na Twitteru.

Autor:

Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!
Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!

40 uživatelů eMimina se pustilo do testování jemného šamponu KIND od značky Mádara, který je vhodný pro miminka už od prvních dnů. Jak si šampon...