Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vítěz Velké pardubické byl diskvalifikován

Až dostihová komise rozhodla o tom, že vítězem 118. ročníku Velké pardubické steeplechase se stala stejně jako před rokem osmiletá bělka Sixteen, kterou vedl žokej Josef Bartoš. Cílem proběhl jako první Amant Gris, ale posléze byl diskvalifikován za neobjetí otočného bodu. Druhý skončil Hirsch a třetí místo obsadil s Juventusem legendární Josef Váňa, který je současně trenérem vítězného koně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Clouseau

12. 10. 2008 23:56
Příště

už samolepicí pás k vytýčení zatáček nebude použit. První zabiloudilá kobyla by mohla odnést pás na kožiše a omotat regulovčíka. Místo toho noví žokeji a ti, kteří naposled zabiloudili, poběží celý závod napřed pěšky, dokud aspoň jedno kolo nepoběhnou správně. Budu to kontrolovat s dalekopohledem v ruce.

Pamatuju malý zlepšováček z vyšetření výstřelů ve tmě v paláci Benjamina Ballona. Byl tam řemdih, mávnete s tím a přetáhnete se přes chelma, a ten se vůbec nedal sundat z ruky, dokud jste si nerozepli rukavici. Když si na rukojeť bičíku dáte poutko, a to poutko na zápěstí bude mít přišitý zkracovací pásek s cvokem, tak vám bičík z ruky nevypadne, protože napřed by se musel rozepnout cvok, a ten to pochopitelně nenapadne.

http://www.csfd.cz/film/2556-komisar-clouseau-na-stope-shot-in-the-dark-a/?text=43849

http://en.wikipedia.org/wiki/Inspector_Clouseau

0 0
možnosti

Cato

16. 10. 2008 22:41
Re: Příště

...Budu to kontrolovat s puškohledem na oku.

0 0
možnosti

Každoroční divák

12. 10. 2008 20:36
Přímý přenos

Přímý přenos ČT byl velice zpackaný. Vichnarovi nebylo vůbec rozumět, při předávání cen jsme viděli pantomimu a do toho někdo kecal. Asi se štáb ČT zahříval grogem. Příště dát přenos TV Nova nebo Prima.

0 0
možnosti