Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Za likvidační faul potrestali dalšího hokejistu

Za likvidační zákrok na protihráče zaplatí v letošním play off extraligy několikazápasovým distancem další hokejista. Po třineckém Frolovi si nezahraje čtyři zápasy zlínský útočník Michal Trávníček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PaTr

17. 3. 2006 12:25
Disciplinárka
Ja si myslím, že český hokej sa pri takomto rozhodovaní neuberá dobrým smerom. Pokiaľ sa hráči dopustia priestupku v hre na ľadovej ploche, je treba ich potrestať v zápase rozhodcom a prípadne aj disciplinárnou komisiou. Ak sa však hráč previní tým, že napadne protihráča v šatni alebo na chodbe štadióna pri odchode do šatne - je toto previnenie oveľa väčšie. Preto som aj ja toho názoru, že Žižka mal vyfasovať trest oveľa vyšší. Opýtal by som sa trénerov a funkcionárov Slávie prečo mu v tom nezabránili a musel zachaňovať až ochrankár. Je to čudné, lebo v prípade tohoto klubu sa to stalo ak sa nemýlim už druhýkrát (predtým Duda). Že by vedenie Slávie s takýmto konaním hráčov súhlasilo?  
0 0
možnosti

atletka

16. 3. 2006 17:02
pragocentrismus
naš hokej je velká špína zbytečně se hraje dejte Růžičkovi rovnou titul a poctiví hráči z ostatních tymů kteří hrají až do poslední minuty nebudou zbytečně trestání a medializování pragocentrickou komisi zákrok třineckého hráče nebyl ani na 2 min. trest, slavistický hráč nebyl na jakykoli atak vůbec připraven ! hokej je kontaktní sport podívejte se jak hrůzostrašně vypadají některé zakroky v dorostenecké a juniorské soutěži kde jsou váhové rozdíly mezi hráči
0 0
možnosti

rozum

17. 3. 2006 8:12
Re: pragocentrismus
Čejka - mrtev, Zelenka - na vozíku. Tam vede falešný klubismus a tolerance brutality.
0 0
možnosti

Karel Svoboda

16. 3. 2006 14:25
Objevila se krev na kluzisti...
My jsme hráli tehdy bez prileb, dokonce ani brankár si hlavu nijak nekryl. Jirka (príjmení, brankar RH a národního muzstva) si vzdy v prestávce namocil vlasy, aby si je mohl upravit a byl krásný. Krev tekla v kazdém zápase a trestu bylo mín! Akorát kdyz Hák (Sparta) skocil lezícímu protihráci bruslema do obliceje nesmel v lize hrát uz nikdy!
0 0
možnosti

jen tak

16. 3. 2006 14:03
nesdílím tento názor
Trávníčkův "faul" měl jen smůlu, že se Sparťan těsně před střetem otočil obličejem k mantinelu. Vzhledem k následkům bych chápal trest 5+do konce, ale tohle se mi nepozdává.
0 0
možnosti

Roy

16. 3. 2006 14:00
Soudruhu Šulci,
protřete si zrak! Co to naskočení a faul loktem Dudy? To nebyl prasácký, záměrný a likvidační faul? Nebo se nesmí faulovat jenom hráči z pražských klubů? Jděte do háje s Vašima komisema zkorumpovaných šmejdů!!!
0 0
možnosti