Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

ZP

Ale jinak víc a víc muslimských migrantů. Však oni se přizpůsobí a začnou nás mít rádi, až uvidí, jak jsme skvělí. Mrkněme na Francii, to je budoucnost našeho společného soužití.

SM

Omezují se Velikonoce, z křesťanských Vánoc zůstalo už jen masové nakupování, mizí symboly víry našich předků. Teď je na řadě odkaz Řeků... No, ale problém s rozbalením modlitebního koberečku asi mít nebudeme. Kdo to odskáče s celou parádou, budou sexuální nevyhraněnci a úchyláci - v současnosti velcí podporovatelé muslimské invaze. Oni jim už immámové vysvětlí, jak to chodí na východ od staré dobré Evropy.

JC

ceske noviny by se měli vice věnovat pate kolone muslimu v Čechách - kteri zatím takticky mlci.

Foto

P28a20v31e34l 84M52o67l21í12k

29. 3. 2024 12:37

Nepřátelé demokracie mají radost z toho, jak se nechávají zastrašovat lidé v Evropě. Politici skrze další ústupky teroristům dodají další chuť, vždyť si sami nasazujeme svěrací kazajky a omezujeme se jen proto, abychom eliminovali teroristické nebezpečí, které se stejně nedá eliminovat. Počátky této absurdní situace lze vystopovat v budování merkelovské pseudodemokracie v Německu, kde se podařilo Merkelové vytvořit ideální klima a podhoubí pro rozkvět terorismu. V této zhoubné politice nepřímé podpory terorismu v podobě vítací politiky pokračují nynější špičky EU, které tak navázaly na merkelovské imigrační šílenství, které je pro cyniky tak opojné.

RT

No,politici EU by se meli spojit do retezu a svymi těly kolem vsech vytvorit obranny retez. Pritom muzou dokola omilat mantru: ja jsem Charlie, to zvladnem, inzenyri a doktori neublizuji.