Diskuze
Superslaná alchymie. Vyplatí se za sůl připlatit, nebo jde jen o marketing?
Soli, stejně jako cukru, se někdy přezdívá bílý jed. Jenže zatímco cukr se aktuálně dostává do ještě temnějšího koutu zdravotního pekla, sůl se z něj naopak zvedá. Zejména pak ta „zdravá“, kvalitní, luxusní cenou i chutí. Je to ale opravdu tak? A je nutné si za sůl deklarující samé benefity i požitek pro labužníky připlatit?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LP
18. 2. 2019 10:34
Cením si více soli kamenné z toho důvodu, že neprošla tolikrát různými organizmy.
0
0
možnosti
AL
A. Lisovský
14. 2. 2019 23:53
Na obyčejné soli se dneska nedá moc vydělat, tak vymejšlíne extrasoli. A když mají hloupí peníze, mají kramáři odbyt.
0
0
možnosti
JT
14. 2. 2019 9:42
Ja nesolim vubec a taky to jde. Bohate staci sul, ktera se do jidla dostane pri vareni.
0
0
možnosti
AK
A. Kerbel
14. 2. 2019 16:19
Me zenska odnaucila to se soli prehanet a u doktora mi pak rekli, ze mi chybi sul a ze to mam zacit prehanet dokud se to nevrati do normalu.
0
0
možnosti