Tak prizemneho podjebavania je schopny akurat on!!!!
Přečtěte si epizodu o britském párku z knihy "Jistě pane ministře"
http://www.kosmas.cz/knihy/104709/jiste-pane-ministre-i/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.kosmas.cz/knihy/104709/jiste-pane-ministre-i/
- možná to bude jako první epizoda v knize "jistě pane premiére" protože aféra s britským párkem pomohla hlavnímu hrdinovi stát se premiérem.
Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v ČR, zřejmě pod jednotným obalem.
Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu:
15 kg SEPARÁT (kostní moučka), 15 kg SÁDLA, 26 kg KŮŽOVÁ EMULZE, 10 kg A-GEL (chemie), 6 kg ŠKROB, 22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí), 2 kg SŮL, 2 kg SÓJA, 1 kg EMULGÁTOR, 1 kg KOŘENÍ + BARVIVO
Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků. Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není.
Dobrou chuť Vám přejí „SPOJENÉ KAFILÉRIE, a.s.“ Pro informaci – v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou hebkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály!
Oni se budou do nás sr át. Jak to říkal Klaus. Jak do toho bordelu vlezeme,tak se s ním povezeme jako s pindulínou
obsahuji 90% tlusteho,proto se jim rika SPEKACKY,proto jsou cesi nejtlustejsi lidi v evrope protoze ji tyhle sracky (bucek,ovar),a umiraji na infart ,a jine nemoci.Dobrou chut LOL
http://uk.youtube.com/watch?v=RBh-teXblKg" target="_blank" rel="nofollow">http://uk.youtube.com/watch?v=RBh-teXblKg
mili bratia, prosim mozete si kopnut, ale neda mi nenapisat k tomuto clanku hned v tejto chvili, ked som si precital zatial len ten uvodny odstavec a nasledne som si kukol, ktory pisalek moze takto dementne pisat...teda neviem kto je Palata, ale je to riadny vypatlanec...no idem si to docitat hadam sa dozviem este viac zaujimavych "faktov a la palata"
PS ..... UŽ OD POHLEDU
OTÁZKA (IDOL)
JSEM VAS TAJNY OBDIVOVATEL. CO SE TAKHLE SEJIT NA KAVU? NEBO JSTE SNAD ZADANA ..??
Jakou vaříš specialitu? Vařím slavičí guláš. A kde bereš tolik slavíků? Copak se zbojnický guláš dělá ze zbojníků?