Diskuze
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Zabijačkový guláš si, názvu navzdory, můžete podobně jako třeba jitrnice nebo tlačenku připravit doma bez zabijačky. Všechny potřebné suroviny jsou totiž snadno dostupné a podobně jako klasický guláš se i tento po většinu času vaří úplně sám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JC
J15a72r82d23a 36C31e79r55v36e21n44k55a
9. 2. 2021 14:50
jak delat v Americe, kde vetsinou nedostanete jazyk, ledviny, plicky. Ale dostanete játra a třeba kureci srdce. Proc ne. Jde to.
0
0
možnosti
P86a64v25e53l 98J83i45r46k54o14v52s67k49ý
9. 2. 2021 11:28
Pěkná blbost, pán je asi z Prahy. Zabijačkovej guláš se na plotně nedělal, jednak na to nebyl čas, jednak na plotně nebylo místo. Vždycky v troubě.
0
0
možnosti