Diskuze
Omývat, omývat, omývat, radí lékaři, jak se vyhnout nákaze
Jak se vyhnout smrtící bakterii, která způsobuje krvácivé průjmy? Zeleninu omývat, omývat, omývat, radí odborníci. Základem je také používat zvláštní kuchyňské vybavení pro zpracování zeleniny, masa a pečiva. Dosud ale není jisté, že se nebezpečná nákaza šíří jen z konzumace okurek. Stejné bakterie mohou být třeba i na salátu nebo na rajčatech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
SM
S. Masek
30. 5. 2011 19:39
Blbost
Omyvani zeleniny cistou vodou se bacterie nesmyji. Mozna takhle pridat trosku lisolu? Mnohem jednodussi je zadnou zeleninu nekupovat dokud se vse nevyjasni, ovsem, pani podnikatele by utrzili znacne penezni straty.
0
0
možnosti
KH
K. Holub
30. 5. 2011 16:13
VOMÝT PŘIROZENÍ VLAŽNOU VODOU
A JE PO NERVECH Z VOKUREK, RAJČAT, SALÁTŮ !!!
0
0
možnosti