Diskuze
’Češi se snaží jíst zdravě, pak ale podlehnou kuřecím kůžím’
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
do zblbnutí omílané kůže
Jak již předřečník zmínil, tak na bůčku je vypečená kůže lahůdkou, stejně je lahůdkou kůže na grilovaném či pečeném kuřeti. A nevtloukají nám odborníci do hlavy, že tuk je nositelem chuti? No a v kůžičce je přeci tuk i chuť,
Na jednu stranu maso na stejk musí být správně prorostlé, na druhou byste asi i svlékali pečené kuře. Tak si to přeberte než začnete prosazovat další dogma.
Vás bych nechtěl vidět v době, kdy byly "objeveny" pečené bramborové slupky a bylo objeveno, že jsou skvělé.
A vadi vam pecena, krupava kuze na bucku?
Tu ji s chuti spousta lidi uz vice jak stoleti. A jestli si pecou kureci kuze a chutna jim to, zrelme asi ano. Je to jejich vec. Konec koncu na pecenem kureti ci husicce je take pekne opecena kuze a je dobra, rozhodne nikdo ji nesloupne a nevyhodi. Tak toho zvaneni o kurecich kuzich uz nechte, jste trapni. Profi-kuchari proste zavidi tech skoro pul milionu vytisku Hruskovy kucharky. Kdyby mel jen 20 000 a oni 5 x tolik, bylo by ticho po pesine.