Diskuze
České rohlíky nemají žádnou chuť, říká italský pekař
„Kouzlo italského pečiva tkví v přípravě. Pečivo je pro nás základní surovina, kterou se bohatě nasytíme, i když zrovna nemáme k jídlu nic jiného,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz Piero Barone, pekař Wine Food Marketu, který do Česka přijel ze Sicílie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Bárta 150
19. 9. 2015 13:30
Pravdou je, že v Itálii nemají moc velký vliv supermarkety a že zejména malá řeznictví a pekařství udávají směr. Tradice se drží
0
0
možnosti
19. 9. 2015 7:02
Pan Barone je prima chlapík, líbí se mi ta jeho vstřícnost k české kuchyni. K rohlíkům : možná by stačilo, kdyby si je někdy dal ztvrdlé a seschlé, a ihned by pocítil, že jistou, velmi jemnou chuť mají. Krájívám si je na "žabky", pokapu olivovým olejem a dlouze nechávám rozpouštět na jazyku. Lahoda! Dávám-li si olej na chléb, musím to ochutit, přisolit, posypat bylinkami, ale na zvtrdlý rohlík stačí olej sám.
0
0
možnosti