Diskuze
Polévka Minestrone či frittata. Tipy a recepty, jak využít jídlo, které vám zbylo
Uvařili jste více těstovin k obědu, než jste chtěli? Nevíte, co se zbytky? Jídlo nevyhazujte a zbytečně neplýtvejte. Zkuste jednoduché recepty, díky kterým už nevyhodíte ani ovadlý salát.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
10. 2. 2016 12:21
Moje babička dělala domácí nudle. Z velkých a tenkých placek je krájela ručně, později na speciálním strojku. Věděla, že horká polévka je základem dobrého jídla. Nudle přelila vývarem z morkových kostí a kusem hovězího předního masa, zásadně vcelku. Nechyběla kořenová zelenina a vývar z cibule. Těch nudlí, krásně žlutých, protože byly z domácích vajíček, bylo tolik, že v polévce stála lžíce. No, prostě pohádka. S nostalgií na to vzpomínám.
0
0
možnosti