130 let

Diskuze

2013 – přelomový rok pro spotřebitele i voliče

Čeští občané, alespoň nezanedbatelná část z nich, přestávají být ovce, komentuje Patrik Nacher.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Josef Pepa Nos

30. 10. 2013 13:41
ANO v Latinském světě.
Tam znamená prdel.Mám ještě v čerstvé paměti jak jeden obskurní "důvěrník" vyrobil pro komunistické "volby" plakát s tímto optimistickým slovem, s americkou modří na pozadí.STEJNÁ SITUACE SE MŮŽE DOST DOBŘE OPAKOVAT.NA TO, ABYCHOM ŘEKLI "HOP", JE PO PŘEDČASNĚ EJAKULAČNÍCH VOLBÁCH PŘÍLIŠ BRZO.
0 0
možnosti
vŮDCE?
V obchodě ani náhodou, to by šlendrián pochybných surovin skončil jako v Rakousku za odpoledne. K tomu třeba však spotřebitelské organizace, které nejen vlezou do fabrik, ale mají i na zaplacení trojských koní ve výrobnách. Na to česko moc malé, tak jen drobty občas vrchnost podnikatelská lidu utrousí, aby se neřeklo, že české smetiště nemá občas nedopitou flašku. V politice ovšem cesta "korsičan" je skvělá, pravidelně se v Evropě opakuje. Muž v té roli si pravidelně myslí, že to ustojí a nedopadne to jako v dějepise. Tzv. grossovská upřímnost, já ji věřím. Žel v dnešním světě, kdo není televizní divák a má čas zkoumat serioznější zdroje, než jsou media, ví až moc, tak lze i odhadovat ...die Ende. Nemusí to být jen rekreačně skvělá Elba, co je dneska z miláčka publika p.Zemana lze se dočíst i v diskusích. Soucítím, nemůže jinak a ani dopad nebude velkou novinkou v dějinách. Jsou v tomto světě dannosti, nejen fraktály, ale tvarová pole drží i sociální svět.Tak na ty konce nesázím, zažil jsem je už mockrát, fungující svět je jinde jinak. Ale možná o něj není zájem, potom tajnosnubný život ještě má šanci. Na Karlově mostě je nápis, co se tam nehodí a tak tam snad dosud i omluvná tabulka. Investor toho nápisu korespondoval šifrovaně, to nevadilo, děláme to nějak všichni, ALE ON TO ČINIL OKATĚ.  S pocitem přelstít kurýry i censuru. Nu nepřelstil, jeho parťák jej vydal na pranýř? Nebo tak podobně. Tanky vypadají slibně, obvykle ale nedojedou daleko, jen ta spoušť kolem je "úspěchem". Zatím v soc dem, ale další páni na holení brzo.
0 0
možnosti

V.Hricák

29. 10. 2013 12:41
Uspěchaná bilance?
Poprosil bych autora,aby s inventurou trochu posečkal.Ještě nejsme z lesa venku a od VV si spousta voličů také slibovala mnohem více,než nám jejich zástupci nakonec předvedli.Opravdu moc rád bych byl,kdyby se naplnil zejména třetí bod.Aby do politiky nevstupovali jenom ti,co se jinak nedokážou uživit.Leč ANO není jenom Babiš.A i o jeho charakteru i schopnostech toho zatím mnoho nevíme.Být úspěšným managerem nemusí být to samé,jako úspěšným politikem,potažmo předsedou vlády.
0 0
možnosti
Netreba nad VV lamat hul,
nakonec ve vysledku se ukazalo, ze jich bylo potreba. Nenazranci se zalekli hladovych veckaru a zacali na ne hazet spini, spinu kterou sami byli polepeni od hlavy po patu. Bahynko se rozvirilo a na svet vyplula cela spina nasi politiky. A to byl zacatek novych poradku, Babisu, Okamuru, Bartosu a dalsich.
0 0
možnosti