Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Meruzalka
Super rychlý a jednoduchý recept. Jak na rybízový koláč, poradí cukrářka
Recept
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Premium
Recept
Nejpohádkovější hrad v Česku otevřel své zahrady. Pernštjen nabízí plantáže jahod i lahodný rybíz
Premium
Seriál
Pěstování rybízu v Česku končí. O ovoce není zájem, plochy všech sadů dál klesají
Černý rybíz, poklad zahrádek. Chutné a léčivé ovoce
Červený rybíz v koláči se sněhovou náplní s mandlemi a skořicí
Zachraň jídlo: Co s rybízem? Připravte si domácí zmrzlinu
Rybíz, angrešt a lesní plody. Do marmelády, ale i ke svíčkové a do salátu
Doporučujeme
Nevíte, co připravit z rybízu? Zkuste recepty šéfkuchařů
Nápoje pro horké letní dny: Vyzkoušejte limonády z rybízu či levandule
Doporučujeme
Blahodárné účinky i skvělá chuť. Připravte si rybízovou limonádu
Doporučujeme
Rybízová pochoutka s rumem, skořicí a vanilkou
Recept
Co vám uniklo: spory u Zemanovců a italské parlamentní líbání
Rybízu je všude plno, zkuste jednoduchý koláč
Recept
Koláč, zmrzlina i šťáva. Zkuste pět receptů z černého rybízu
Seriál
Jak naložit s rybízem? Zkuste koláčky Romana Pauluse
Kradla rybíz. Strážník ji zastavil, tak ho pokousala
Krize srazila ceny ovoce na zpracování, ovocnáři tratí miliony korun
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu