Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Český česnek, malínský křen. Zachraňujeme místní suroviny, říká kuchařka

Lokální potraviny, které mají tradici. Zachovat a podpořit lokální produkci je cílem Chuťopisu, za kterým stojí kuchařka Jana Florentýna Zatloukalová. "Pátráme po pěstitelích, chovatelích a zpracovatelích, kteří by této surovině dokázali věnovat svou práci a pozornost. Zároveň hledáme i místní restauratéry a šéfkuchaře, zajímající se o možnosti využití této suroviny v kuchyni," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

6. 2. 2014 18:29
Doporučuju začít u českého řepného cukru

0 0
možnosti