Diskuse k článku: Návyková záležitost. Jak připravit kuřecí polévku Pho doma?

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 4
  • Poslední: 5.1.2015 9:03
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
A. A 5.1.2015 9:03

Bohužel

Famozní Pho   je  proto tak dobrá, že syrové  maso se krájí tence jako šunka a jeho  jemné plátky se dávají do talíře syrové, zalijí se horkou polévkou a maso dojde v talíři ... tím  PHO dělá PHO ...  prosím neuvádějte čtenáře v omyl, maso z vývaru se používá zase jinak,  to autor zapomněl napsat  (.

J. Kovář 14.11.2014 11:39

Jone, je potřeba číst celý článek.

Jone, je potřeba číst i předcházející text. Jak se připravuje správné pho je tam detailně popsané, ale v našich vystresovaných podmínkách je to mnohokrát nemožné. Tedy recept je upraven pro rychlou polévku, která se dá připravit za pár chvil.

Pokud jste fajnšmekr tak se pusťte do receptu od stejné autorky, který jsem našel na webu: http://www.tastejourney.cz/2014/11/vietnamska-pho-polevka-s-hovezimi-platky/?fb_action_ids=1499050610370289&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B582990008467617%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Jone, příjemnou přípravu vývaru. Máte dost času, pondělí je volné.

J. Tobby 14.11.2014 11:05

tak myslím, že první věta stačí

"2 litry kuřecího vývaru, nejlépe koupený chlazený koncentrát nebo silnější z extraktu nebo z kostky" - to bude mňamka.

P. Košíček 14.11.2014 21:21

Re: tak myslím, že první věta stačí

Jo, kostka, to je zcela postačující - v Kauflandu občas mívaj v akci s názvem "Kuřecí bujón" a jednu jen za korunu na litr.. A nějaký bylinky jsou taky zbytečnost. Stačí tam nasypat pár lžic Podravky.

No a o nutné limetce ani nemluvě. Pan Babica by dokázal uvařit Pho i bez limetky!



Najdete na Lidovky.cz