Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak na boloňské lasagne? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Tahle italská klasika je sytá, ale chuťově velmi elegantní. V celkovém vyznění pokrmu hrají důležitou roli zdánlivé detaily jako mléko svařené s bobkovým listem, špetka muškátového květu v bešamelu nebo řapíkatý celer v ragú.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

12. 4. 2019 23:29

Jíst nudloviny k čemukoliv je výrazem zoufalství. Je to jen ubohá mrtvá energie.

0 0
možnosti
CS

C. Sangrail

12. 4. 2019 14:16

Obvykle se doporučuje ragú vařit 6-8 hodin.

0 0
možnosti
KN

K. Novák 181

12. 4. 2019 9:30

Pro kocoura Garfielda dobré,jinak k jídlu to není.

0 0
možnosti
CS

C. Sangrail

12. 4. 2019 14:15

Mluvte za sebe, je to lahoda.

0 0
možnosti